Bakan Kurum İBB’nin hizmet veren kurumunu “yok” saydı!

Yayın tarihi: 27 Nisan 2023 Perşembe 4:21 pm - Güncelleme: 27 Nisan 2023 Perşembe 4:45 pm

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “İSMEK’i kapattılar. Biz daha iyisini, güzelini, buradaki hanım kardeşlerimizle inşa ettik” dedi.

AKP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı olan Çevre Şehircilik ve İkim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AKP’li Üsküdar Belediyesi’ne bağlı olan Üsküdar Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nın (ÜSMEK) Bağlarbaşı Kongre Merkezi’ndeki sertifika dağıtım törenine katıldı.

Faaliyetlerine devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nın (İSMEK) herhangi bir hizmet vermediğini öne süren Murat Kurum, ÜSMEK’i övdü.

Kurum, “İSMEK’i kapattılar. Biz daha iyisini, güzelini, buradaki hanım kardeşlerimizle inşa ettik. Şimdi de ÜSMEK’te mezunlar veriyoruz. Bu anlayışla çalışacağız, mezunlarımızı tebrik ediyorum. 14 Mayıs’ta çok kritik bir seçime gidiyoruz. Bu seçim eserlerle, hizmetlerin yarışı olacaktır. Ama görüyoruz ki karşıda herhangi bir eser, hizmet yok. Tek yaptıkları algı üretmek, yalanla, iftirayla ‘16 milyon İstanbulluya hizmet ediyoruz’ deyip de milleti ayrıştırmak” ifadelerini kullandı.

Bakan gömleğini bu sefer Murat Kurum giydi! Kiraya yüzde 25 zam sınırını uzatma vaadi