Bakan Koca’dan HDP ve TİP’e teşekkür

Yayın tarihi: 15 Ocak 2021 Cuma 4:44 pm - Güncelleme: 15 Ocak 2021 Cuma 7:00 pm

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı daveti için sıra beklemeyi tercih eden Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Başkanı Mithat Sancar ile Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş’a teşekkür etti. Bakan Koca, HDP’nin diğer eş genel başkanı Pervin Buldan’ı anmazken, Sancar’a ‘sayın’ dememesi de dikkat çekti.

HDP Eş Başkanları Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın aşı davetine “Sıra bekleyeceğiz” yanıtını vermişlerdi.

Bakan Koca, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar ile TİP Genel Başkanı Erkan Baş’a ‘örnek oldukları’ için teşekkür ederken, HDP’nin diğer eş genel başkanı Pervin Buldan’ı ise anmadı. Koca’nın mesajında Sancar’a ‘sayın’ dememesi de dikkat çekti.

HDP Eş Başkanları: Sıramız geldiğinde aşı olacağız

Koca’nın sosyal medya hesabından yaptığı şöyle:

“Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Sayın Erkan Baş Beyefendi’yi arayarak aşı programında örnek olmak için aşı olmaya davet etmiştim. Kendisi sırasını bekleyerek örnek olmayı tercih etti. Destekleri için teşekkür ediyorum. Salgınla mücadeleyi birlikte kazanacağız.

HDP Genel Başkanı Mithat Sancar Beyefendi’yi arayarak kendilerini de aşı olarak örnek olmaya davet etmiştim. Parti olarak yaptıkları açıklama ile sıra bekleyerek örnek olmayı tercih ettiler. Destekleri için teşekkür ediyorum. Salgınla mücadeleyi birlikte kazanacağız.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop’a aşı programımıza verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum. Salgınla mücadeleyi birlikte kazanacağız.”