Bakan, İmamoğlu’nu suçlarken oklar AKP’li Mevlüt Uysal’a döndü

Yayın tarihi: 11 Eylül 2020 Cuma 1:22 pm - Güncelleme: 11 Eylül 2020 Cuma 1:22 pm

2017’de Mevlüt Uysal’ın durdurduğu Başakşehir Kayaşehir Metro hattında konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Metro çalışmalarına yeniden başlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirmek isterken bütün okları Uysal’a çevirdi.

İBB’ye başkan olarak atanan Mevlüt Uysal’ın 2017 yılında durdurduğu Başakşehir- Kayaşehir metro hattı üzerinden İmamoğlu’nu eleştirmeye çalışan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Bu metro hattımızı da yapması gerekenler yapmadığı için üzerimize aldık.” dedi.

KARAİSMAİLOĞLU’NUN AÇIKLAMALARI ŞÖYLE

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı’yla ilgili, “Bu metro hattımızı da yapması gerekenler yapmadığı için üzerimize aldık.” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul’da inşaat çalışmaları devam eden Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı’ndaki incelemelerinin ardından açıklamalarda bulundu.

Bakan Karaismailoğlu, “Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı’nı inşallah 18 ay gibi kısa bir sürede vatandaşımızın hizmetine sunacağız.” ifadelerini kullandı.