Durağa asılan ilan Adana’yı karıştırdı

Yayın tarihi: 28 Haziran 2024 Cuma 12:46 pm - Güncelleme: 28 Haziran 2024 Cuma 1:11 pm

Adana’da otobüs duraklarına asılan üzerinde bir erkeğe ait fotoğraf bulunan ilanda “3 yaşındaki çocuğa saldırıda bulundu. Görenler polise haber versin. Sapıktır” ifadeleri yer aldı.

Adana’nın Seyhan ilçesinde görenleri hayrete düşüren bir olay yaşandı. Reşatbey Mahallesi Girne Bulvarı’nda çok sayıda aydınlatma ve trafik direkleri ile otobüs duraklarına üzerinde bir erkeğe ait fotoğrafın bulunduğu “3 yaşındaki çocuğa saldırıda bulundu. Görenler polise haber versin. Herkesin haberi olsun, sapıktır” yazılı ilan asıldı.

”BU DURUMUN ARAŞTIRILMASI GEREKMEKTEDİR”

Kim veya kimler tarafından asıldığı henüz belirlenemeyen ilanı görenler hayrete düşerken kimisi fotoğrafını çekip sosyal medya hesabından paylaştı.

İlanı görüp şaşıran Münirek Gök isimli vatandaş, “İğrenç bir durum. Böyle şeyleri maalesef çok görüyoruz. Bu durumun araştırılması gerekmektedir. Burada canı yanan bir insan olabilir. O rehavetle ne yaptıklarını insanlar bilemiyor. Adli makamlara bırakmak daha iyi olur. Eğer böyle bir durum varsa gerçekten çok acı. Çocuklar bizim canımız, ciğerimiz, geleceğimiz. İnşallah böyle bir durum yoktur” ifadelerini kullandı.

TikTok fenomeni otobüs şoförü kaza yaptı

Kaynak: HABER MERKEZİ