Bakan da katıldı… İBB’ye saldıran Aktroller 2016 yılını unuttu

Yayın tarihi: 6 Temmuz 2020 Pazartesi 2:01 pm - Güncelleme: 6 Temmuz 2020 Pazartesi 5:23 pm

İstanbul’un Şile ilçesinde bazı bölgelerde arıza nedeniyle su kesintisi yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi su tankerleriyle bölge halkına ücretsiz su dağıttı. Yaşananları hazmedemeyen troller Ekrem İmamoğlu‘na ve İBB’ye saldırdı. Öte yandan İSKİ tarafından yapılan açıklamada Şile’de hafta sonu nüfusunun 1 milyona çıkması nedeniyle bu sorunun yaşandığını ancak sorunun kısa sürede çözüleceği söylendi.

Şile’deki su kesintisi sonrası İBB’ye bağlı İSKİ tankerlerle vatandaşın mağduriyetini gidermek için su bölgeye su taşıdı Aktroller ise yaşananları çarpıtıp Ekrem İmamoğlu’na saldırdı. Bakan Mustafa Varank bile bu saldırı dalgasına katıldı. Oysa AKP’li İstanbul Belediyesi döneminde İstanbul’un göbeğindeki Esenyurt’a 1 haftadan fazla su verememişti. AKtroller AKP’li İstanbul belediyesini unuttu.

İmamoğlu talimatı verdi! Sel mağdurlarına büyük yardım geliyor

İSKİ’DEN AÇIKLAMA

Hafta sonunda İstanbul Şile’de vatandaşların su kesintisi nedeniyle ellerindeki bidonlarla tankerlerin arkasında su beklediği fotoğraflardan sonra açıklama yapan İSKİ, Şile’de hafta sonu nüfusunun 1 milyona çıkması nedeniyle bu sorunun yaşandığını ancak sorunun kısa sürede çözüleceğini aktardı.

İŞTE 2016’DAKİ AKP’Lİ İBB DÖNEMİ

İŞTE EKREM İMAMOĞLU’NA SÖYLENENLER

 

250 lira kiraya 250 bin lira tazminat

Beylikdüzü’nde İETT otobüsü kazası: Çok sayıda yaralı var