FETÖ’den tutuklu abisinin üniversitesinde doktora yaptı! Patatesten Ete, Adilerden maskaraya Bakan Pakdemirli’nin vukuatları

Yayın tarihi: 22 Ağustos 2019 Perşembe 5:05 pm - Güncelleme: 22 Ağustos 2019 Perşembe 5:46 pm

İzmir’deki yangında muhalif diye THK uçağını kullandırtmayıp ormanın kül olmasına göz yuman Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin vukuatları saymakla bitmiyor. İşletme mezunu olan Pakdemirli, doktorasını FETÖ’den tutuklanan abisinin rektör olduğu Celal Bayar üniversitesi’nde yaptı. Seçim sürecinde muhalefete ‘adiler’ diye hakaret etti, Fox TV muhabirine ‘maskara’ dedi.  ‘Tarım Bakanı’ Pakdemirli’nin bakan olduktan sonra dünyanın en büyük dondurulmuş patates üreticisi Kanada merkezli küresel McCain Food şirketinin Ortadoğu danışmanlığını yaptığı sırada Türkiye’de patates ithaline sıfır gümrük getirildi.

Bakan Pakdemirli suçunu itiraf etti! THK muhalif diye ormanın kül olmasına göz yummuş

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin İzmir’deki yangını söndürmek için ‘uçmaz’ dediği uçakların üçünün uçuş sertifikaları ortaya çıkmıştı. Pakdemirli sertifikalara ilişkin, “Biz ihaleye veriyoruz. Benim teşkilatım bununla uçmak istemiyor, nokta. THK siyasetin oyuncağı olmuş. Kim uçmak istiyorsa uçsun, benim THK’ya bir lira borcum yok” sözleriyle THK muhalif diye ormanın kül olmasına göz yumduğunu itiraf etmişti.

Skandal ‘yangın’ açıklaması: ‘Bu eski uçakları kullanamayız, çalıştırabilenler varsa buyursunlar’

 

Pakdemirli’nin açıklamasına sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepki gelirken ‘istifa et’ çağrısı yapıldı.

Peki Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli kimdir? İşte Pakdemirli’nin geçmiş vukuatlarından derlediklerimiz…

ABİSİ FETÖ’DEN TUTUKLU

Bakan Bekir Pakdemirli, doktorasını abisinin rektör olduğu Celal Bayar Üniversitesi’nde yaptı. Rektör abisi 15 Temmuz sonrası FETÖ’den tutuklandı.

OY İSTERKEN HAKARET ETTİ : ADİLERE SANDIKTA DERSİNİ VERİN

Muhalefete ‘adiler’ diyen Bakan Pakdemirli hakkında sır gibi saklanan gerçeği açıkladı

Pakdemirli, 31 Mart yerel seçimlerinden önce Amasya Taşova’da yaptığı konuşma sırasında muhalefete yönelik “Bu adilere sandıkta derslerini verecek misiniz?” sözleriyle hakarette bulunmuştu. Daha sonra ‘Ben adil dedim’ diyerek savunma yapmıştı. Ancak, kamera kayıtlarında ‘Bu adilere’ dediği çok açık şekilde belli oluyordu.

PAKDEMİRLİ’NİN DANIŞMANLIK YAPTIĞI PATATES ÜRETİCİSİ ŞİRKET TÜRKİYE’YE SIFIR GÜMRÜKLE GİRDİ

İddiaların ardından Bakan Pakdemirli patatesi sildi

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, dünyanın en büyük dondurulmuş patates üreticisi Kanada merkezli küresel McCain Food şirketinin Ortadoğu danışmanıydı. Pakdemirli döneminde patates ithalatına sıfır gümrük getirildi.

‘İHALESİZ ET’ İDDİASI! FOX TV MUHABİRİNE ‘MASKARA’ DEDİ

Pakdemirli, ihalesiz et alındığı iddiasını soran Fox TV muhabirini azarlayarak, bu önemli iddiayı gündeme getiren gazetecinin  ‘ıvır zıvır işler yaptığını’ iddia etti. Pakdemirli, “Gazetecilik değil, maskaralık yapıyorsunuz” diyerek muhabiri hedef gösterdi. Pakdemirli, verdiği cevap sırasında etlerin ihalesiz getirildiğini de kabul etmişşti. Fox TV, aynı iddiayı yine Pakdemirli’ye sormak istemiş, bakanın basın müşaviri soruya cevap verilmesini engellemişti.

GÜLEN’İN UĞURLU RAKAMINI KULLANDI

Bakan Pakdemirli, Ege bölgesinde 3 milyon fidan dikileceğini açıkladı. Ve bunun için, Atatürk’ün öldüğü tarihden bir gün sonrayı seçti. 11. 11. 2019 tarihinde saat 11.00’de fidanların dikileceğini açıkladı. Sosyal medyada bu tarihe dikkat çekildi.  FETÖ’nün Günah Piramidi kitabında, Fetullah Gülen’in, her işini 11 rakamıyla ilişkilendirdiğine dikkat çekildi. Bakan Pakdemirli’nin abisi hala FETÖ’den tutuklu.
Cemaatten ayrıldıktan sonra ‘FETÖ’nün Günah Piramidi’ kitabının yazan Ahmet Keleş, “11 Kasım FETÖ lideri Gülen’in uğurlu ve hikmetli rakamıdır. Her işini 11 rakamıyla bir şekilde ilişkilendirir” diye yazmıştı.