Bahçeli’yi bayram da yumuşatamadı! ‘Bedelini ağır ödeyecekler’

Yayın tarihi: 15 Haziran 2024 Cumartesi 12:25 pm - Güncelleme: 15 Haziran 2024 Cumartesi 12:38 pm

Haber: TELE1 Haber Merkezi

MHP lideri Devlet Bahçeli,”Fitne fesat kışkırtıcılığıyla dava ve camiamızı Türk düşmanlarının siparişiyle yargılama ve terörize etmeye kalkanlar bedelini adalet ve millet nezdinde ağır ödeyecektir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı dolayısıyla bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Cumhur İttifakı ve normalleşme ziyaretleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Bahçeli’nin ifadeleri siyaset gündemine oturmuştu.

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili yeni bir açıklama yapan Bahçeli, “Fitne fesat kışkırtıcılığıyla dava ve camiamızı Türk düşmanlarının siparişiyle yargılama ve terörize etmeye kalkanlar bedelini adalet ve millet nezdinde ağır ödeyecektir” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN İLE TERS DÜŞTÜLER

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla bugün yayımladığı mesajda, “yumuşama” vurgusu yapmıştı.

Erdoğan, “Siyasette oluşan yumuşama ikliminin milletimizin tekrar kucaklaşmasına katkı sağladığını memnuniyetle müşahede ediyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Bahçeli ise söz konusu açıklamanın ardından ittifak ortağı Erdoğan’ın kullandığı ifadelerin tam tersi mesajlar paylaştı.

Bahçeli, bugün yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

-Dünyanın kaotik bir çıkmaza sürüklenmesine karşın Cumhuriyet’in yeni yüzyılında Türkiye’miz müessir ve müstesna bir görüntü çizmektedir. Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefleri umutları yeşertmiş, tarihin çağrısıyla istikbalin çehresini aydınlatmıştır. Toplumsal ve siyasal istikrarı tahkim ve takviye edecek ekonomik toparlanma ve serpilme dönemi de çok şükür ufukta görülmüştür.

“NORMALLEŞME SAFSATALARIYLA SİNİR UÇLARINI TAHRİŞ EDENLERE İTİBAR OLMAYACAK”

-Bu nedenle ülkemizde anormal hiçbir şey yoktur, hatta normalleşme safsatalarıyla milletimizin sinir uçlarını tahriş edecek gizli gündem teşrifatçılarına ikna olacak ve itibar edecek de olmayacaktır.

-Gerçekleri çarpıtarak, fason teklifleri sıcak tutarak, fiyaskoya dönmüş anlayışlarını münafık taktiklerle kapatmaya çalışarak kendilerine siyasi nefes borusu açmaya heveslenenlerin gayeleri boş, gayretleri boşunadır. Yumuşama mesajlarına özenle saklanan ve sarılan yalan, dedikodu ve iftira kampanyasının hangi sinsi emellere, hangi sakat hedeflere odaklandığı az veya çok bellidir. Bir yanda yumuşaklık pozu veren, diğer yanda meşrep ve müktesebatında taşıdıkları nefret ve öfkeyi sağanak halinde yağdıran siyasi hasis ve hırçın zihniyetlerin ikiyüzlülüğü bugünlerde utanç verici düzeylerdedir. Kutuplaşmayı törpülemek yerine kurnazca tahrik edenler, husumeti örselemek yerine bayağı şekilde taçlandırıp tasdikleyenler elbette milletimizin gözünden ve gönlünden kaçamayacak aciz ve acıklı durumdadır.

“BEDELİNİ ÇOK AĞIR ÖDEYECEKLERDİR”

Üstelik fitne/fesat kışkırtıcılığı yaparak kutlu davamızı, fedakarlık ve iman numunesi camiamızı Türk düşmanlarının siparişiyle sorgulamaya, yargılamaya ve terörize etmeye kalkanlar Allah’ın şahitliğinde ifade ediyorum ki, bedelini adalet ve millet nezdinde çok ağır ödeyeceklerdir.

“SABIR VE TAHAMMÜL EŞİĞİMİZİ ZORLAMA YANLIŞINDAN DERHAL DÖNÜN”

Hakkımızı, hukukumuzu savunmak şeref konumuzdur. Ne hakkımızdan, ne hukukumuzdan, ne de şerefimizden taviz verilmeyecektir. Puslu havada Müslüman mintanı giyen iblisin şirret tuzakları boşa çıkarılacaktır. Dileğim ve temennim, bayram günleri münasebetiyle herkesin bir vicdan muhasebesi yapması, dürüst ve samimi şekilde gündemdeki meseleleri ele almaları, sabır ve tahammül eşiklerimizi zorlama yanlışından derhal dönmeleridir.

Bahçeli’nin son açıklaması kafa karıştırdı! Rest mi çekti?

Devlet Bahçeli, MHP, siyaset, Sinan Ateş, normalleşme, yumuşama

MHP lideri Devlet Bahçeli,”Fitne fesat kışkırtıcılığıyla dava ve camiamızı Türk düşmanlarının siparişiyle yargılama ve terörize etmeye kalkanlar bedelini adalet ve millet nezdinde ağır ödeyecektir” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ