Bahçeli’nin tehditi üzerinden gençlere ilk turu işaret eden Kılıçdaroğlu’ndan ‘sonrası bende’ mesajı

Yayın tarihi: 6 Mayıs 2023 Cumartesi 10:38 pm - Güncelleme: 6 Mayıs 2023 Cumartesi 10:49 pm

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Bahçeli’nin ‘mermili tehdidi‘yle ilgili “Bunları ilk turda tarihin çöplüğüne gömeceksin genç, sonra da Bay Kemal hepsini ait oldukları yere gönderecek. Sana söz!” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Yalova mitinginde Millet İttifakı’nı tehdit etti. “CHP ve ittifak ortaklarını 14 Mayıs’ta acıklı bir son beklemektedir” diyen Bahçeli “Kılıçdaroğlu’nun ittifak ortakları Diyanet İşleri Başkanlığı’nı kaldıracaklarını vadediyor, Afrin’i geri alacaklarını söylüyorlar. Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar” ifadesini kullandı.

Bahçeli’den tehdit! ‘CHP ve ortakları ya müebbet alırlar ya mermi’

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu da tehditle ilgili bir haberi sosyal medya hesabından paylaştı, gençlere ilk turu işaret ederek ‘sonrası bende’ mesajı verdi.

Kılıçdaroğlu Twitter hesabından şöyle yazdı: “Mafyalar, militanlar, SADAT’çılar, 5’li çeteler, domuz bağcılar bir araya geldi, Türkiye’yi tehdit ediyor. Bunları ilk turda tarihin çöplüğüne gömeceksin genç, sonra da Bay Kemal hepsini ait oldukları yere gönderecek. Sana söz!”

Millet İttifakı’ndan İstanbul’da dev miting! Kılıçdaroğlu: Değişime hazır mısınız?