Bahçeli’den kafa karıştıran Ayhan Bora Kaplan çıkışı: Komplo devrede

Yayın tarihi: 14 Mayıs 2024 Salı 11:07 am - Güncelleme: 14 Mayıs 2024 Salı 12:55 pm

Haber: TELE1 Haber Merkezi

MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısı’nda Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında görevden alınan polis müdürleriyle ilgili konuştu. Bahçeli, “Birkaç emniyet müdürünün açığa alınması ile geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir” dedi. Bahçeli’nin, söz konusu çıkışıyla kime ve neye tepki gösterdiği kafalarda soru işareti oluşturdu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

GÖREVDEN ALINAN MÜDÜRLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Bahçeli, Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında Ankara Emniyeti’nde görevden alınan polis müdürleriyle ilgili konuştu. “Ayranımızı kabartmasınlar. Sabrımızı taşırmasınlar” diyen Bahçeli, “Birkaç emniyet müdürünün açığa alınması ile geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir. Nitekim hedef MHP, AK Parti, Cumhur İttifakı ve son tahlilde Türkiye’dir. 17-25 emniyet ve yargı ortaklığı darbe girişiminin tekrarını planlayanlara boyun eğersek, boyumuz devrilsin” dedi.

MESAJI KAFA KARIŞTIRDI

17-25 Aralık ve 15 Temmuz vurgusu yaparak, görevden alınan müdürlerle ilgili ‘komplo’ çıkışı yapan Bahçeli’nin neye ve kime tepki gösterdiği merak konusu oldu. Bahçeli’nin, açığa alınan müdürlere mi yoksa operasyona mı sahip çıktığı anlaşılamadı.

EUROVISION’U HEDEF ALDI

Eurovision Şarkı Yarışması’nı hedef aldı. İsviçreli şarkıcı Nemo’nun sahne kıyafetini eleştiren Bahçeli, ” Batı’nın çürüyen toplum ve kültürel yapısı adeta sahne almıştır. Birinci olan İsviçreli erkek sanatçının tüylü ceket, bol makyajlı ve pempe saten etekle yarışmada boy göstermesi utanç verici bir yozlaşmanın teyidinden başka bir şey değildir” ifadelerini kullandı.

Bahçeli’nin açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

-Değerler anarşisine sahne olan dünyada, maddiyat düzeyinin yükselişi aynı oranda maneviyatla yansımamaktadır. Doğal olarak maddiyat birikimiyle maneviyat boşluğu arasındaki uçurum, ahlak krizlerini tetiklemektedir. Huzursuz, umutsuz, ufuksuz ve memnuniyetsiz kitleler, psikolojik rahatsızlıkların ve sapkın eğilimlerin pençesindedir

“ERKEKLE KADIN ARASINDA KALMIŞ ÜÇÜNCÜ BİR TÜR…”

-İsveç’in Malmö kentinde 25 ülkenin katıldığı ve 68’incisi yapılan 2024 yılı Eurovision şarkı yarışması, insalığın nasıl bir tehditle yüz yüze kaldığını fazla söze gerek kalmadan belgelemiştir. Bu arada İsrailli şarkıcıya itirazlar yoğun olsa da sonuç alınamamıştır. Sanattan daha çok siyasi içerikli bahse konu yarışmanın, ahlaki çöküş propagandasına dönüşmesi, erkekle kadın arasında kalmış üçüncü bir türün tedavüle çıkması kokuşmuşluğun boyutunu göstermesi bakımından ibret levhası olmuştur

“BOL MAKYAJLI VE PEMPE SATEN ETEKLE BOY GÖSTERMESİ UTANÇ VERİCİ BİR YOZLAŞMA”

-Marjinalliğin dozajı korkunç düzeydedir. Batı’nın çürüyen toplum ve kültürel yapısı adeta sahne almıştır. Birinci olan İsviçreli erkek sanatçının tüylü ceket, bol makyajlı ve pempe saten etekle yarışmada boy göstermesi utanç verici bir yozlaşmanın teyidinden başka bir şey değildir. Buna çağdaşlık deniyorsa batsın böyle bir çağdaşlık anlayışı. Buna modernlik deniyorsa, olmaz olsun böyle modernlik.”

YENİ MÜFREDAT AÇIKLAMASI

-Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ni samimiyetle destekliyoruz. TBMM gündemine gelecek öğretmenlik meslek kanunu teklifini yürekten destekleyeceğiz. Bütüncül bir modelden neden rahatsızlık duyuluyor?

EMNİYET MÜDÜRLERİNİN AÇIĞA ALINMASI

-Bu günlere iç işgal cephesinde toplanıp, aynı zamanda emniyet ver yargı içinde yuvalanmış soysuz ve kripto çetelerin yeniden Türkiye üzerinde hesap yaptığı görülmektedir. Bu kan içen vampirlerin aklını başına alması, etrafımızda iftira ve ihanet duvarı örmeye çalışmalarının ağır sonuçları olacağını bilmeleri, akıbetleri için 15 Temmuz gecesine bakmaları ikaz ve ihtarımdır. Ayranımızı kabartmasınlar. Sabrımızı taşırmasınlar. Maşa kullanıp saklananların hepsini takip ediyoruz. Olan biten tüm kanun dışı ağların farkındayız.

-Birkaç emniyet müdürünün açığa alınması ile geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir. Nitekim hedef MHP, AK Parti, Cumhur İttifakı ve son tahlilde Türkiye’dir. 17-25 emniyet ve yargı ortaklığı darbe girişiminin tekrarını planlayanlara boyun eğersek, boyumuz devrilsin. Göz yumarsak gözümüz çıksın. Eyvallah edersek de kanımız kurusun. Gizli tanık ifadeleriyle şerefli isimleri karalama kumpasını ve tecelli eden millet iradesini gölgeleme arayışını himaye eden haindir, haşhaşidir, emniyet-yargı-medya uzantılarının tepesine binilmelidir. Bakalım temiz eller operasyonu nasıl oluyormuş. Hepsini yaka paça içeri tıkmak da hukuk devletinin varlık ve şeref konusudur. Meclis gündemine gelecek 9. yargı paketinde casusluk suçuyla ilgili yeni düzenlemeden rahatsız olanlar çok iyi araştırılıp incelenmelidir. Yurtiçinden ve yurtdışından hain FETÖ’cülerin onlara sözcülük yapan, satılmış, devşirilmiş sözde gazetecilerin bedel ödemesi yakındır ve kaçınılmazdır.

Erdoğan – Bahçeli’den kritik ikinci görüşme! Masada iki konu var

Devlet Bahçeli, Ayhan Bora Kaplan, Ankara Emniyet, görevden alınan müdürler, Cumhur İttifakı, MHP

MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısı’nda Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında görevden alınan polis müdürleriyle ilgili konuştu. Bahçeli, “Birkaç emniyet müdürünün açığa alınması ile geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ