Bahçeli’den, Erdoğan-Ayşe Ateş görüşmesi ile ilgili ilk açıklama

Yayın tarihi: 11 Haziran 2024 Salı 10:51 am - Güncelleme: 11 Haziran 2024 Salı 10:55 am

Haber: TELE1 Haber Merkezi

MHP lideri Devlet Bahçeli, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile yapacağı görüşmeye ilişkin açıklama yaptı. Bahçeli, “Cumhurbaşkanımız doğal olarak herkesle görüşebilir, dinleyebilir, bizce mahsuru yoktur. Mahsurlu olan taraf aslı olmayan söylentileri, gemi azıya alması, fitnenin kamçılanmasıdır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

ERDOĞAN-AYŞE ATEŞ GÖRÜŞMESİ ÖNCESİNDE GÖZLER BAHÇELİ’YE ÇEVRİLMİŞTİ

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ankara’da suikast sonucunda öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile önümüzdeki günlerde içinde görüşeceği öğrenilmişti. Söz konusu görüşme bilgisinin ardından gözler MHP lideri Bahçeli’nin yapacağı açıklamaya çevrilmişti.

BAHÇELİ İSİM VERMEDEN KONUŞTU

Erdoğan-Ayşe Ateş görüşmesi öncesinde isim vermeden “Cumhurbaşkanımız herkesle görüşebilir” diyen Bahçeli, şunları söyledi:

-Gizli amaçların iç yüzüne ışık tutup oyunları bozacak cesaret ve zekaya sahip olmalıyız. Macerayı akımlara kapılmaktan özenle sakınmalıyız. Kulis bilgisi diye servis edilen dedikoduları, yalan rüzgarlarını, özellikle sayın Cumhurbaşkanımızın görüşmelerinin çarpıtılmasını ibretle takip ediyoruz. Sayın cumhurbaşkanımız doğal olarak herkesle görüşebilir, dinleyebilir, bizce mahsuru yoktur. Mahsurlu olan taraf aslı olmayan söylentileri, gemi azıya alması, fitnenin kamçılanmasıdır. Kaynayan dedikodu kazanının basıncını düşürmek alternatif yol olarak değerlendirilmeli. Maşayı değil tutan ve tutturan elleri de görmeliyiz.

Ayşe Ateş: Bahçeli’nin çağrısı karşılık buldu, Cumhurbaşkanı ile görüşemedik

Kaynak: HABER MERKEZİ