Bahçeli’den CHP ve gazetecilere tehdit gibi sözler

Yayın tarihi: 1 Ekim 2024 Salı 11:40 am - Güncelleme: 1 Ekim 2024 Salı 1:42 pm

Haber: Haber Merkezi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sinan Ateş davası üzerinden CHP ve Halk TV’yi hedef aldı. “Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz” diyen Bahçeli, “Halk TV ve CHP ayağını denk alsın” dedi.

Ankara’da silahlı saldırıda öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in faillerinin yargılandığı dava sürüyor. 12’si tutuklu 22 sanığın yargılandığı dava devam ederken partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sinan Ateş davası üzerinden CHP ve Halk TV’yi hedef aldı. “Halk TV ve CHP ayağını denk alsın” diyen Bahçeli, “4 soytarı muhabir ile MHP’yi sorgulayamazsınız” dedi.

Sinan Ateş duruşmasında 2’nci gün!

“ŞEREF VE HAYSİYETLERİ EL VERDİĞİNCE KONUŞACAKLAR”

Bahçeli’nin açıklamaları şöyle:

“Ne kadar Türkiye karşıtı varsa bir olmuş görülen bir cinayet davası ile MHP’yi şerefsizce suçlamaya kalkmıştır. Bazı parti genel başkanları, kifayetsiz muhabirler ayak üstü mahkeme kurup savcı ve hakim rolüne soyunup arkadaşlarımızı yargılamaya girişmiştir. Önce aynaya bakacaklar, şeref ve haysiyetleri el verdiği ölçüde konuşacaklar. Malum davanın duruşmalarını dikkatle takip etmekteyiz. Bizim için yeterlidir. MHP’ye organize Pensilvanya operasyonu çekenlere MHP ve ülkü ocaklarını çiğnetmem. Alayını birden heyecanla beklerim. Özgür Özel, iddialıların şahsın gibi çürüktür.

Herkes haddini bilsin, hudut ihlalinden kaçınsın. Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, akbabaların da katlarını yolarız. Halk TV ve CHP ayağınızı denk alın. 4 soytarı muhabir ile MHP’yi sorgulayamazsınız.”

Kaynak: HABER MERKEZİ