Bahçeli yine gazetecileri hedef aldı

Yayın tarihi: 31 Mart 2021 Çarşamba 3:24 pm - Güncelleme: 31 Mart 2021 Çarşamba 3:34 pm

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Twitter’dan yaptığı açıklamada erken seçim iddialarını dile getiren gazeteciler için “Ücretli tetikçiler” ifadelerini kullandı. TELE1 yazarı Necdet Saraç kendisini hedef alan Bahçeli’ye, “Daha önce de Semih Yalçın yapmıştı” cevabını verdi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli sonbaharda erken seçim olabileceği iddialarına yönelik yaptığı açıklamada, “Kılıçdaroğlu, HDP’li işbirlikçileri ve İP’li yoldaşları devamlı Sonbaharda seçim olabileceğini konuşuyorlar. Yok diyoruz, anlamıyorlar. Seçim zamanında olacak diyoruz, zihni melekeleri tıkalı olduğundan algılayamıyorlar” dedi.

GAZETECİLERİ HEDEF ALDI

Bahçeli açıklamalarının devamında gazetecileri de hedef tahtasına koyarak, ” Daha ilginci, televizyon ekranlarında sabit ama haftalık ücret mukabilinde yorum yapan bildik isimler, Kılıçdaroğlu’ndan aldıkları asparagas sufleleri cansiperane savunuyorlar, servis ediyorlar, nöbetleşe gündem işgaline soyunuyorlar. Ne söylesek nafile, hep aynı havadalar. Mesela, Necdet Saraç, Şaban Sevinç, Ali Haydar Fırat, Hakan Bayrakçı, Orhan Bursalı ve Sevilay Yılman’a varıncaya kadar farklı televizyon ekranlarda CHP’nin hem sözcülüğünü hem seçim kulisi yapan ücretli tetikçilere üzülüyorum, durmadan yırtınıp kendilerini paralıyorlar” ifadelerini kullandı.

 

NECDET SARAÇ CEVAP VERDİ

TELE1 yazarı Necdet Saraç kendisini hedef alan Bahçeli’ye “Daha önce de Semih Yalçın yapmıştı” cevabını verdi.