Bahçeli ve Okuyan arasındaki kaset tartışması büyüyor! Tartışmaya dahil olan Gökçek’e Okuyan’dan ağır sözler

Yayın tarihi: 13 Eylül 2019 Cuma 10:51 am - Güncelleme: 13 Eylül 2019 Cuma 11:22 am

Yaşar Okuyan, Ankara Büyükşehir Belediye eski başkanı Melih Gökçek’in kendisi hakkında attığı tweeti eleştirdi. Okuyan Melih Gökçek’e açtı ağzını, yumdu gözünü! “İ. Melih Gökçek…”

Geçtiğimiz günlerde, MHP lideri Bahçeli, CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu’nun görevden alınan belediye başkanlarıyla görüşmesine tepki göstermişti. Bahçeli, “Seçildiğinden beri skandalların göbeğindedir” demişti. Bahçeli’nin sözlerini değerlendiren CHP’li Yaşar Okuyan, Bahçeli’ye “Kasetin var mı?” diye sorunca kaset tartışması bir anda büyümüştü.

Yaşar Okuyan’ın bu sorusuna MHP yönetiminden çirkin bir “yanıt” geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, Twitter hesabından yanıt verdiği Yaşar Okuyan’a “Müptezel Yaşar” diye seslenirken “Eğer bir kaset varsa ya ananla ya da karınla olabilir, onu onlara sor…” ifadelerini kullandı.

 

Eski bakandan Bahçeli’ye ‘Kasetin var mı?’ sorusu

 

Melih Gökçek  sosyal medya hesabı üzerinden ‘Bak Yaşar!’…

Yaşanan gelişmelerin ardından tartışmalara Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek’te dahil oldu. Gökçek sosyal medya hesabı üzerinden “Bak Yaşar pislik atma adam gibi otur yerinde.Terbiyeni takın… Sen 80’li yıllarında Ulusal Video Şirketi”ni  kurup millete hangi kasetler sattın, listeni yayınlasana” diye seslendi.

 

Gökçek’in açıklamalarına Okuyan’ın cevabı  sert oldu

Gökçek’in açıklamalarına Okuyanın cevabı ise gecikmedi. Okuyan, Ankara Büyükşehir Belediye eski başkanı Melih Gökçek’in kendisi hakkında attığı tweeti eleştirdi. Melih Gökçek’e açtı ağzını yumdu gözünü! “İ. Melih Gökçek…”