Bahçeli üç kanalın adını saydı: Mahkemede hesaplaşacağız

Yayın tarihi: 27 Mayıs 2024 Pazartesi 2:38 pm - Güncelleme: 27 Mayıs 2024 Pazartesi 3:00 pm

Haber: Haber Merkezi

MHP Lideri Devlet Bahçeli, muhalif televizyon kanallarını hedef alarak “Halk Televizyonu, Sözcü, Now başta olmak üzere MHP ve Ülkü Ocakları düşmanlığının sahnesine dönüşen gazete ve televizyonlarda haksız ithamlarda bulunan kimler varsa mahkemelerde dinlenmelerini istiyoruz.” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitleri Anma Günü’nde açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetiyle ilgili partisi hakkındaki iddialar hakkında konuştu. Hesaplaşma için hazır olduklarını belirten Bahçeli, muhalif televizyon kanallarını hedef aldı.

“Halk Televizyonu, Now Televizyonu, Sözcü Televizyonu başta olmak üzere MHP ve Ülkü Ocakları düşmanlığının sahnesine dönüşen gazete ve televizyonlarda haksız ve hayasız ithamlarda bulunan kimler varsa mahkemelerde dinlenmelerini istiyoruz.” diyen Bahçeli,  “Şayet varsa tevsik edilmiş bilgi, belge ve bulgularını mahkemeye sunmalarını istiyor, bu hususta adli müracaatımızı en kısa sürede gerçekleştireceğimizi ilan ediyorum Bunların hepsinin üstünden geleceğiz. Hesaplaşacağız sonuçta ise kesinlikle helalleşmeyeceğiz.” diye konuştu.

Bahçeli’nin konuşmasının devamı şöyle:

“Ülkücü katilleri ile hesaplaşacağız. Bunların üstünden geleceğiz. Komünist taktiklerin davamız etrafında hesap mayınları yakında faillerini patlatacaktır. Bizden olmadığı halde bizimle ilgili konuşan, kokuşmuş zevatın kuyruk acısını biliyoruz. Cumhur İttifakı’nı zafiyete uğratmak maksadı ile bir senaryo ile üzerimize gelenlerin, gürültü çıkaranların, yumuşak karnımızı yoklayanların, dış bağlantılı ajanlarla işbirliği halinde Türk düşmanlarına taşeronluk yapanların alayını birden şehitlerimizden aldığımız ilhamla her seviyede karşılayıp paramparça etmek ecdadımıza, tarihimize ve milletimize hayat, haysiyet ve nimet borcumuzdur.”

Özgür Özel’den Devlet Bahçeli’yi zora sokacak 4 Sinan Ateş sorusu

 

Kaynak: HABER MERKEZİ