Bahçeli öğrencileri hedef aldı: Bu reziller terör örgütü bağlantılıdır

Yayın tarihi: 9 Ekim 2021 Cumartesi 5:52 pm - Güncelleme: 9 Ekim 2021 Cumartesi 5:52 pm

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kebapçıların ardından bu kez de öğrencilerin barınma sorununa dikkat çekmek için parklarda eylem yapan öğrencileri hedef aldı. Bahçeli, “Yurt diyerek banklarda yatmak da neyin nesidir? Bu reziller terör örgütü bağlantılıdır. Bunlar genç veya öğrenci değil, ajan provokatörlerdir” dedi.

Boğaziçi Üniversitesi’ndeki eylemleri hedef alan MHP lideri, “Boğaziçi Üniversitesi Rektörü’nün otomobiline yarı çıplak çıkıp üzerinde tepinen mahlukatın Türk gençliğine mensup olması imkansızdır. Bunlar ne öğrenci ne de gençtir. Bunlar Türkiye düşmanlarının üniversitelere sızdırmaya çalıştıkları nöbetçi ve niyeti karanlık taşeronlardır” diye konuştu.

“Türk Gençliği Büyük Kurultayı”nda konuşan MHP lideri Bahçeli, “ABD Temsilciler Meclisi’de ‘Ülkü Ocaklarının terörist bir organizasyon olup olmadığının” araştırılmasıyla ilişkili tasarının kabul edilmesine de tepki gösterdi. MHP lideri, “ABD Temsilciler Meclisi terörist görmek istiyorsa, Ülkü Ocakları’na değil yeni dost ve müttefiklerine bakmalıdır. Ülkü Ocakları’nda haydut değil, haydutları dünyayı dar edecek inanmışlar yetişir” dedi.

“BU REZİLLER TERÖR ÖRGÜTÜ BAĞLANTILIDIR”

Bahçeli, açıklamasında şunları kaydetti:

“Gençliğin sokağa düşmesi, geleceğimizin ayağa düşmesidir. Gelecek ayağa düştü mü, yıkım ve yok oluş kapıya dayanmış demektir. Boğaziçi Üniversitesi Rektörü’nün otomobiline yarı çıplak çıkıp üzerinde tepinen mahlukatın Türk gençliğine mensup olması imkansızdır. Bunlar ne öğrenci ne de gençtir. Bunlar Türkiye düşmanlarının üniversitelere sızdırmaya çalıştıkları nöbetçi ve niyeti karanlık taşeronlardır. Yurt diyerek banklarda yatmak da neyin nesidir? Bu reziller terör örgütü bağlantılıdır. Bunlar genç veya öğrenci değil, ajan provokatörlerdir. Kopuklar, kaçaklar, çapulcular öğrenci falan değil düpedüz şehir eşkıyasıdır.

Öğrenci arayan CHP, İP ve diğerleri gelsinler de buraya baksınlar. Yürekleri yetiyorsa gelsinler de çakmak çakmak parlayan alnı temiz gençlerimizi görsünler.

ABD Temsilciler Meclisi terörist görmek istiyorsa, Ülkü Ocakları’na değil yeni dost ve müttefiklerine bakmalıdır. Ülkü Ocakları’nda haydut değil, haydutları dünyayı dar edecek inanmışlar yetişir. Açık açık söylüyorum; sizden korkan sizin gibi namert olsun. Sizden kaçınan sizin gibi çürüyüp gitsin. Davamızdan dönersek de gök girsin, kızıl çıksın.

Bizim yönümüz geleceğe doğrudur. Millet ne diyorsa ona bakarız. Ülkü Ocakları Türk milletinin son umududur. Sayılmayız parmak ile kırılmayız vurmak ile, sanıyorlar ki biz sussak mesele kalmayacak. Sussak, tarih susar mı? Hakikat susar mı? Şehitler kervanı susar mı? Milliyetçi ülkücü gençlik tam bağımsızlık yanlısıdır. İstisnasız ve hoşgörüyle demokrasinin yanındadır.

ABD eski Dışişleri Bakanına ait olduğu öne sürülen bir sözü paylaşmak istiyoruz: ‘Amerika olarak neden güçlüyüz biliyor musunuz, biz içimizdeki vatan hainlerini öldürürüz, diğer ülkelerdeki vatan hainlerini ise kahramanlara dönüştürürüz.’ Hamdolsun ABD, ülkü ocaklarını kahraman görmüyor, onların kahramanı zillettir, PKK’dır, PYD’dir, YPG’dir, FETÖ’dür, DEAŞ’tır. Ülkü ocakları aslen kahramandır, bunu tescil edecek mecra Türk milletidir.

Milliyetçi ülkücü gençlik tam bağımsızlık yanlısıdır, Türk milletinin canlı sembolüdür. İstisnasız ve hoşgörü ve demokrasinin yanındadır. Türk İslam medeniyetinin varisidir. Bizim meselemiz bir dava ve vatan nöbetidir. Bizim meselemiz bir sevda ve hizmet sözleşmesidir.

“GENÇLİĞİ X, Y, Z OLARAK GÖRMÜYORUZ”

“Tok gezip açlık edebiyatı yapanların gençlerimize oy gözüyle baktıkları malumumuzdur. Ancak biz Türk gençliğine bakınca oy görmüyoruz, gelecek görüyoruz. Sandık görmüyoruz, Türk milletinin güvencesini görüyoruz. 2023 Haziran’da ilk kez oy kullanacak 2,5 milyon kardeşimizin kararı ve tercihi ne olursa olsun hepsinin taleplerini, arzu ve hedeflerini gerçekleştirme mücadelelerinde yanlarında olacağız. Gözlerine kara perde inenler nasıl bakar bilemem ama biz gençliği X Y Z görmüyoruz, alfabeden okuyacaksak A’dan Z’ye kadar alayını görüyoruz. Evladımızın alayını kardeşimiz, yılmaz Türk gençliğini saygın bir parçası olarak değerlendiriyoruz. Ülkü ocakları, Türk gençliğinin buluşma potası, toplanma alanıdır. Biliniz ki sizlerle iftihar ediyorum. Ülkü ocakları ile övünüyor, Türk gençliğine güveniyorum”

Vedat Milor’dan göndermeli ‘kebap değerlendirme kriterleri’