Bahçeli: Kimlerin hangi mahfillerin kuklası haline geldiği bellidir

Yayın tarihi: 27 Mayıs 2021 Perşembe 5:33 pm - Güncelleme: 27 Mayıs 2021 Perşembe 5:39 pm

MHP lideri Devlet Bahçeli, düzenlenen İl Başkanları ve MYK toplantıları sonrasında yaptığı yazılı açıklamada “Bugün kimin kiminle işbirliği yaptığı, kimlerin hangi mahfillerin kuklası haline geldiği bellidir, belgelidir” dedi.

Bahçeli’nin açıklamasından satır başları şu şekilde:

Sokak dedikodularına bel bağlayan zillet ittifakı milletin irfanı karşısında tutunamayacak. Cumhur İttifakı’nın muazzez varlığını samimiyetle koruyacağız. Nitekim partimiz Türkiye’nin içine çekilmek istenen girdabın farkında, buna karşılık siyasi pozisyonu da nettir ve milletten yanadır”

Milliyetçi Hareket Partisi kirli niyet sahiplerine karşı Türk milletiyle bir ve beraberdir. Kalbi Türkiye sevdasıyla çarpan hiçbir dava arkadaşım, hiçbir muhterem vatandaşım vatan ve millet muhaliflerinin senaryolarına prim ve destek vermeyecektir. Bugün kimin kiminle işbirliği yaptığı, kimlerin hangi mahfillerin kuklası haline geldiği bellidir, belgelidir. Türkiye’nin siyasi ve toplumsal dengesini bozarak güç ve iktidar devşirmek için kuyruğa girenler zalimlerin oyun uşağı olmakla birlikte zilletin kapı kuludur.

Soylu’dan Bahçeli’ye teşekkür