Bahçeli İmamoğlu’nu hedef aldı

Yayın tarihi: 19 Ekim 2021 Salı 11:04 am - Güncelleme: 19 Ekim 2021 Salı 3:25 pm

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli‘nin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu, Ali Babacan, Osman Kavala, Selahattin Demirtaş ve Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı. Bahçeli, “Görev sahası İstanbul’la sınırlı olan bu belediye başkanının il il gezmekteki amacı nedir? Varmak istediği yer neresidir? Yunanistan ziyaretine niye ihtiyaç duymuştur?” dedi.

Cumhur İttifakı’nın vergi düzenlemelerini hatırlatarak konuşmasına başlayan Bahçeli hedefine muhalefet partilerini aldı. Seçime ilişkin konuşan Bahçeli muhalefet için “Pirince giderken evdeki bulgurdan da olacaklar” dedi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın “Bahçeli krizlerin ortağıdır” sözlerine değindi. “Ortada kriz yoktur” ifadelerini kullandı.

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

“Çalışan, üreten ve vergi ödeyen insanlarımızın lehine yenilikler getirilmiştir. Türkiye’de adaletli bütünlüklü ve sadelik içeren dolaylı vergi yükünü hafifleten vergi reformuna ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Toplanan vergilerin yüzde 67’si dolaylı 33’ü dolaysız vergilerden teşekkül etmiştir. İki vergi türü arasında açılan makası kapatmak lazımdır. Millet ne diyorsa insanımız ne istiyorsa onu sağlayacağız. CHP istismar eder, İP inkar eder HDP ise mayasına ve meşrebine uygun şekilde ihanet üstüne ihanet eder. İstismarcılara izin vermeyeceğiz. İnkarcılara prim vermeyeceğiz. İhanetin belini kıracağız. Sandık er meydanına çıktığında bunlar dünyanın kaç bucak olacağını görecekler. Pirince giderken evdeki bulgurdan da olacaklardır.

Selamsız ve sevimsiz bir siyaset devşirmesi şahsıma yönelik ‘Bahçeli krizlerin ortağıdır’ demiş. Küçük aklının dibini sergilemiş. Ortada bir kriz yoktur velev ki olsa bile bundan memnun olamayız. Gerekiyorsa Cumhur İttifakı ortağı olarak hesap vermemiz gerekiyorsa seve seve veririz. Ön kapıda sayın Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığına destek verip arka kapıyı dolanınca sayın Abdullah Gül’ün cumhurbaşkanlığı adaylığı için kulis yapan siyaset kalpazanları bizi anlayamaz, kavrayamaz. Biz krizlerin ortağı değil insanımızın dert ortağıyız.

KILIÇDAROĞLU’NU HEDEF ALDI

Kağıt toplayan kardeşlerimizle ilgili arzu etmediğimiz hadiselerin yaşandığını bunu da CHP Genel Başkanı’nın kaşıyıp malzeme haline getirmeye çalıştığını görüyoruz. Kılıçdaroğlu’nun en iyi bildiği şey bulanık suda balık avlama merakıdır.

Kağıt toplayanlara sosyal güvenceniz olacak diyor. Toplama işini rahatlıkla yapacaklarını iddia ediyor. Çalışmanın rızkın iyisi kötüsü olmaz. Kağıt toplayıcı kardeşlerimizi rahatlatmak değil onları daha insani şartlarda çalışabilmelerinin önünü açmaktır. Bunun yolu da eğitimdir. Kılıçdaroğlu cahilce konuşup gafilce hareket edeceğine kağıt toplayıcılarının bu işe nasıl ve neden başladığını incelemelidir. Biz bu meselenin derinliğini 2010’da görmüş inisiyatif üstlenmiştik.

Kılıçdaroğlu’nun sözü kaymak tabakanın sözüdür. Siyaseti dağda çobanı küçük gören kokuşmuş bir siyasettir. Bu zihniyet sahipleri sırça köşklerde samanlık türküsü söyleri, biz okul yapalım diyoruz. Onlar engel çıkarmakla iftirayla izansızlıkla yapılanı bozmakla yıkımı tetikleyip genele yaymakla uğraşıyorlar. Bizim yaptıklarımıza onların hayalleri yetişemeyecek bundan rahatsızlar. Kılıçdaroğlu ve İP’çi yoldaşları garibanın değil gafletin, gaddarların, bölücülerin yanındadır. CHP yönetiminin sorunu karmaşıklaşarak kronikleşmiş kasvetli bir sorundur.

“OSMAN KAVALA SOROSÇUDUR SELAHATTİN DEMİRTAŞ TERÖRİSTTİR”

Kılıçdaroğlu geçen hafta millet adına adalet istediğini açıklamış. Keşke konuşması bunlarla sınırlı kalsaydı. Fren tutmayan Kılıçdaroğlu en sonunda karanlık niyetini hain isimleri peş peşe sıralayarak ifşa etmiştir. ‘Osman Kavala, Selahattin Demirtaş neden hapiste?’ diye sordu. Her soru kendi içinde bir cevap barındırır. Ama akıl dağılması yaşayan bu şahıs için bir önemi yoktur. Osman Kavala Sorosçudur. Selahattin Demirtaş teröristtir. Teröristin yeri de hukukun üstün olduğu tüm demokratik ülkelerde demir parmaklıkların arkasıdır. Sayın Kılıçdaroğlu Demirtaş’ın niye hapiste olduğunun  milletvekillerine değil cesaretin varsa şehit ailelerine sor.  Kılıçdaroğlu terörist Demirtaş’ın CHP’nin başına çökmüş gölgesidir. Kılıçdaroğlu kimin tarafındasın? Sana bu aklı kimler veriyor, kimler seni kukla gibi oynatıyor? CHP’ye oy veren tertemiz vicdanlı kardeşlerim bu rezilliği nasıl hazmedecekler? PKK’yı terör örgütü olarak görüyor mu görmüyor mu? Terörle mücadeleyi destekliyor mu desteklemiyor mu? Bizim boş söze karnımız toktur. Bir siyasetçinin çizgisi berrak olacak ya milli olacak ya da zilletin çukurunda olacak. Arası, ortası yoktur.

BÜROKRATLARA SESLENEN KILIÇDAROĞLU’NA: BAŞIN GÖĞE ERDİ Mİ?

Kılıçdaroğlu amcalığa ağabeyliğe soyunmuş bu sefer de  bürokrasiye ayar vermeye kalkışmış. Şu konuşana bakın hele diyor ki ‘bu düzenin illegal isteklerine verdiğiniz tüm desteğin sorumluluğu size de ait olmaya başlamış olacaktır. Size kanun dışı ne yaptırıyorlarsa pazartesi itibariyle durun’ Süre doldu üstelik bir gün de geçti sayın Kılıçdaroğlu ne oldu, heyben doldu mu, attığın taş yerini buldu mu, başın göğe erdi mi? O tarihe yapan yaptı kapan kaptı 18 Ekim’den sonra sorumlusunuz demek mi istiyorsunuz? Kılıçdaroğlu kendi içinde vahit çelişkilerle maluldür. Kılıçdaroğlu2nun bürokrasiyi tehdit mesajı vesayetçi bir söylemdir.  Bürokraside hata yapan çıkacaktır bunlar tespit edip ayıklanacaktır Anacak Türk bürokratını tehdit etmek müstevli üslubudur. Bu üslubun faili ateş olsa cürmü kadar yer yakacaktır.

“İBB BAŞKANINA KAFA YORMALI, SERBEST BIRAKMAKTAN SAKINMALIDIR”

Terörist başı Gülen’in geldiği gün öldüğü gün de olacaktır. Kılıdçaroğlu bürokratlara değil İBB Başkanına kafa yormalı onu fazla serbest bırakmaktan kaçınmalıdır. Sadece boş zamanlarında belediye binasına ve İstanbul’a uğrayan bu şahsın gezmediği yer neredeyse kalmamıştır. Gözümüzden kaçtığı sanılmasın. Sipariş bir  senaryo devrededir. Görev sahası İstanbul’la sınırlı olan bu belediye başkanının il il gezmekteki amacı nedir? Varmak istediği yer neresidir? Yunanistan ziyaretine niye ihtiyaç duymuştur? ”

“Bu açıklamayı teyit edecek kişi öncelikle büyük elçinin kendisidir. Böyle bir sorumsuz açıklama yapılmışsa büyükelçinin gözünün yaşına bakılmadan istenmeyen adam ilan edilmesi milli onurun şaşmaz bir gereğidir. Türkiye çadır devleti İngiltere’nin sınır aşan sömürge ülkesi değildir. Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan sapkın haberin Yunanistan menşeili olması bir başka altı çizilmesi gereken şaibeli bir durumdur. “