Bahçeli’nin hastane çıkışında dikkat çeken detay

Yayın tarihi: 23 Eylül 2019 Pazartesi 5:50 pm - Güncelleme: 23 Eylül 2019 Pazartesi 6:51 pm

Sabah saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan MHP Lideri Devlet Bahçeli, tedavisi sonrası taburcu oldu. Hastane çıkışında bir kişinin Bahçeli’nin koluna girmesi dikkat çekti.

Soğuk algınlığına bağlı üst solunum yolları enfeksiyonu şikayeti ile hastaneye kaldırılan MHP lideri Bahçeli, tedavisinin tamamlanmasının ardından saat 15:40 sıralarında taburcu edildi. Çıkışta basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmayan Bahçeli’nin koluna bir kişinin girmesi dikkat çekti.

Devlet Bahçeli ‘nin hastaneye kaldırılma nedeni belli oldu

ALKIŞLAR ARASINDA HASTANEDEN AYRILDI

MHP Lideri Devlet Bahçeli, sabah saatlerinde rahatsızlanması üzerine Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi’ne başvurdu. Bahçeli, hastanede yapılan muayene ve tetkiklerin ardından tedaviye alındı. Bahçeli’nin tedavisinin saat 15:30 sıralarında sona erdi. MHP lideri saat 15:40 sıralarında alkışlar arasında hastaneden ayrıldı.

ÇIKIŞTA DİKKAT ÇEKEN DETAY

Hastaneden ayrıldığı esnada kendisini karşılamaya gelenleri selamlayan Bahçeli, herhangi bir açıklama yapmadı. Hastane çıkışında MHP Lideri’nin koluna bir kişinin girmesi dikkat çekti.

MHP’li Semih Yalçın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sağlık durumuna ilişkin, “Beyin kanaması veya kalp hastalığı ile alakalı hiçbir problemi yok. Konuşabilecek bir durumda. Şuuru açık istirahat etmektedir. Sayın Genel Başkanımızın sağlık durumu son derece iyi mükemmel durumda” dedi.

ZATÜRRE TEŞHİSİ

Sabah saatlerinde Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi’ne getirilen MHP Genel Başkanı’nın sağlık durumu ile ilgili, Cumhuriyet’in ulaştığı bilgilere göre Bahçeli’ye hastane doktorları tarafından zatürre teşhisi konuldu.

İSTEMİK ATAK İDDİASI

Halk TV haber merkezinin hastaneden ulaştığı bilgilere göre ise, Bahçeli’nin geçici iskemik atak geçirdiği ve kalıcı bir etkisinin olmadığı iddia edildi.

ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ: ÜST SOLUNUM YOLU ENFEKSİYONU

Bahçeli’nin Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker, kişisel sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı açıklamada, MHP liderinin sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi. Bahçeli’nin üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ateş yükselmesi sonucu hastaneye getirildiğini söyleyen Çeliker, kontrol altına alındığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Öte yandan Çeliker, Bahçeli’nin selamlarını iletti.

MHP’DEN AÇIKLAMA “ŞUURU AÇIK, KONUŞABİLEN BİR DURUMDADIR”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın hastane önünde şu açıklamayı yaptı: “Bugün sabah saatlerinde Sayın Genel Başkanımız mide bulantısı şikayetiyle hastaneye geldi. Kendisinin tetkikleri yapıldı. Beyin kanaması veya kalp hastalığıyla ilgili hiçbir problemi yok. Şuuru açık, konuşabilen bir durumdadır. İstirahat etmektedir. Sayın Genel Başkanımızın sağlık durumu iyi ve mükemmel durumdadır.”