Bahçeli defalarca kez hedef aldığı Kılıçdaroğlu’nu yerel seçim önü hatırladı: Sınıf arkadaşım…

Yayın tarihi: 13 Şubat 2024 Salı 11:31 am - Güncelleme: 13 Şubat 2024 Salı 11:37 am

MHP Lideri Devlet Bahçeli, genel seçimlerde sert sözlerle hedef aldığı Kemal Kılıçdaroğlu’nu yerel seçimler öncesinde ‘sınıf arkadaşım’ diye andı. CHP’yi ve Genel Başkan Özgür Özel’i bir kez daha hedef alan Bahçeli, “Sınıf arkadaşım Sayın Kılıçdaroğlu’nun ahı tutacak, adam edip siyasete taşıdıklarının vefasızlığı bumerang gibi bir gün ters dönecektir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM’deki Grup Toplantısı’nda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, konuşmasında yine muhalefeti hedef aldı. CHP’yi ve Genel Başkanı Özgür Özel’i sert sözlerle hedef alan Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu’nu ise uzun bir aradan sonra ‘sınıf arkadaşım’ diyerek hatırladı.

Bahçeli, “Görevdeyken muhalefet etmiş olsak da sınıf arkadaşım Sayın Kılıçdaroğlu’nun ahı tutacak, adam edip siyasete taşıdıklarının vefasızlığı bumerang gibi bir gün ters dönecektir” dedi.

“AYAKKABI MAĞAZASI GİBİSİNİZ”

Bahçeli’nin açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

-Ne CHP’nin ne de silik gölge gibi duran diğer muhalefet partilerin gündemi, ülkemizin gerçekleriyle örtüşmemektedir. Muhalefet siyasi iflas bayrağını çekmiştir. Özgür Bey, demli çay içip içmediğimizi merak etmiş. Boşuna zahmet etmesin… Çayı severiz, doktorların tavsiyesine uyarak; açık olursa daha da severiz. Ancak demin çayda, yemin at da olmasını bekleriz. Özgür Bey maşallah ayakkabı mağazası gibisiniz. Allah için sizde her ayağa uygun bir numara olduğu görülüyor.

-Özgür Bey, canın demli çay mı çekiyor. Senin için de bir bardak çay ayıralım. Ama demi çaydan başka bir maksatla istersen kusura kalma; duyacağın laflara ise sakın alınma. Söylediğimiz sözler sana ağır geliyorsa üzülme… Bu sene olmadı seneye hazmedersin. Demli çay baş göz üstüne ama demlenmiş bir siyasete elbette her zaman hayır diyoruz. CHP’nin demlenmesi çayın dem alması gibi değildir. Bu dem başka demdir.

-31 Mart seçimlerine 48 gün kala, CHP kısık ateş altında gizli pazarlıklar sarmalında, sandık ittifakı kisvesiyle DEM’in yani PKK’nın çekim alanına girmiştir. Bunun dışında ne söylense beyhudedir. Saklı gerçekler, kirli ilişki ağları uyanık ve şuurlu vicdan sahibinin dikkatinden kaçmayacaktır. 31 Mart seçimlerinde alayının foyası ortaya çıkacaktır. 31 Mart’ta Cumhur İttifakı, Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerini yerel yönetimle kenetleyecektir.

“KILIÇDAROĞLU’NUN AHI TUTACAK”

-DEM’in İstanbul’da yaptığı ayak oyunları; sahnenin önünde sözde aday çıkarıp, sahne arkasında CHP ile el ele vermesi işe yaramayacaktır. Demlenmiş CHP, Türkiye’den kopmuştur. Görevdeyken muhalefet etmiş olsak da, sınıf arkadaşım Sayın Kılıçdaroğlu’nun ahı tutacak.

BÜYÜKERŞEN’İ DE HEDEF ALDI

Bahçeli, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile ilgili ise şunları söyledi:

-Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in eğer beyni sulanmamışsa, izahı ve ifadesi olmayan, tekrarından yüzümüzün kızaracağı, gündeme bomba gibi düşen aşağılık sözleri, CHP’nin maalesef özetidir. Büyükerşen siyasi hayatını noktalamak üzeredir. Keşke temiz mazisiyle anılsaydı.

Devlet Bahçeli, MHP, Kemal Kılıçdaroğlu, CHP, Özgür Özel

Bahçeli bu kez ‘milli güvenlik sorunu’ ilan etti: AYM ya kapatılmalı…

Kaynak: TELE1