Bahçeli 154 kişiyi dosyalamış: Yakın takip altındayız

Yayın tarihi: 23 Temmuz 2024 Salı 11:57 am - Güncelleme: 23 Temmuz 2024 Salı 12:02 pm

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, düzenlediği basın toplantısında elindeki dosyayı göstererek, “Televizyonlarda ayrıldığımız şahsiyetler var. Onları kabul etmekte zorlanıyoruz ama yakın takip altındayız. Şu liste, kimin hangi gün, hangi saatte, hangi programda, nasıl konuştuklarının, kimlerle konuştuklarının toplamıdır” dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde açıklamalarda bulundu.

Bahçeli’nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

‘NORMALLEŞME HEZEYANI’

“Yunanistan başbakanın Güney Kıbrıs’ı ziyareti sırasında Türk askeri ve Türkiye’nin garantörlüğünün olmayacağı bir çözümden bahsetmesi Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kıbrıs’ta aradığı ve arzuladığı ‘normalleşme’ hezeyanının somut karşılığıdır.”

“Ekonomi hızla ilerliyor. Emeklilerimizin, memurlarımızın, işçilerimizin, esnaflarımızın, çiftçilerimizin hayat standartlarının yükseltilmesi ilk sıradadır. CHP’nin tek yaptığı bol keseden atıp tutmaktır. Gündemi değiştirme hevesi de kursaklarında kalmaktadır.”

“Yumuşama dayatması altında Türkiye’nin Türk siyaset ve demokrasi sisteminin ilkelerinden uzaklaşması, ihanetin aklanma ve temize çıkarma uğraşları stratejik bir tuzak olarak karşımızdadır. Bu tuzağın kurnaz mimarı dış güdümlü zillet cephesidir. Politikasızlık içinde kıvranan CHP yönetiminin yumuşama veya normalleşme çağrıları zemzem diye ikram edilen baldıran zehrinden başka bir şey değildir.”

DESPINA VANDI TEPKİSİ

“Bir Yunan şarkıcının Çeşme’de Türk bayrağına ve Atatürk posterlerine karşı sergilediği saygısızlık ile egemenliğimiz altındaki bazı adalarda fiili durum yaratması sabrımızı zorlayan ilkel ahlaksızlığa bir başka örnektir. Bu kafa yapısı ile iyi komşuluk hukuku ilişkisi kurmanın ne kadar mümkün olduğu ayrıca ele alınmak durumundadır.”

“TÜRK MİLLETİ KÖPEKLERİ DOST KABUL EDER MHP ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAKTIR”

“Türk milleti hayvanları sever, köpekleri dost kabul eder. Bu sebepten dolayı köpeklere karşı her türlü yanlışın karşısında durur. Milliyetçi Hareket Partisi de üzerine düşeni yapacaktır, Köpekleri dost zannedenler sokaklara dökülüp köpekleri taşlamaya devam etmesinler. Onlar çünkü Cenab-ı Allah’ın yaratığıdır.”

154 KİŞİLİK DOSYA

Bazı çevreler 2024 yılının içerisinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne karşı çok büyük haksızlıklar, yalanlar, iftiralar, haksızlıklar, hakir görmeler, küçük görmeler, suçlamalarda bulunmuşlardır. Bunların toplamı 154 kişidir. Bu gerçeği hatırlatmak istiyorum.

Sizlerle çok zaman birlikte oluyoruz. Ama televizyonlarda ayrıldığımız şahsiyetler var. Onları kabul etmekte zorlanıyoruz ama yakın takip altındayız. Şu liste, kimin hangi gün, hangi saatte, hangi programda, nasıl konuştuklarının, kimlerle konuştuklarının toplamıdır. Bu dosya elimizdedir. Günü geldiğinde bu dosya eyleme de geçecektir, eylem hukuki nitelikte olacaktır. Bizi hedef gösteriyorlar saçmalığından da korkaklığından da kendilerini kurtarsınlar. Onlarla muhatap olmayı dahi kabul etmeyiz ama hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız.

İşte MHP’nin hedef aldığı 154 isim

Kaynak: TELE1