Bahar Candan’dan yıllar sonra gelen Murat Boz itirafı!

Yayın tarihi: 31 Mart 2022 Perşembe 10:40 am - Güncelleme: 31 Mart 2022 Perşembe 10:40 am

Katarsis’te Gökhan Çınar’ın konuğu olan Bahar Candan çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Bahar Candan Murat Boz’un kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyleyerek her şeyi itiraf etti.

Katarsis’e konuk olan Bahar Candan çok çarpıcı itiraflarda bulundu. Yıllar önce Murat Boz ile yakalanan Bahar Candan gerçekleri bir bir anlattı.

Gökhan Çınar’ın “Seni bu dünyada en çok değerli ve değersiz hissettiren şey ne?” sorusuna Candan, “Açıkcası son günlerde epey değersiz hissetmeye başladım. Bunu bana Murat Boz çok iyi hatırlattı. Çünkü o bir balık burcu ve ben duygulara çok inanırım. Duygusallık beni derinden etkiler. Onun beni duygularıyla besleyebileceğine inandım ama sonra öyle olmadığını gördüm. Her şey bizimle alakalı” yanıtını verdi.

Sisi canlı yayına geç kalan Bahar Candan’ın üzerine sıvı yağ döktü

NE OLMUŞTU?

Murat Boz, yakın arkadaşı Eser Yenenler’in evinde parti düzenlemiş giden ikiliye ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasıyla tanınan Bahar- Nihal Candan kardeşler eşlik etmişti. Flaşlar patlayınca devreye sitenin güvenliği girmişti. Habercilerin uzaklaştığını düşünen Nihal-Bahar Candan kardeşler 05.40’da Yenenlerin evinden çıkmıştı. Objektifleri fark edince bağırıp çağırmaya başladılar ve yüzlerini saklamaya çalışmışlardı. Bahar Candan olayla ilgili daha sonra yaptığı açıklamada “Ev  oturmasıydı” ifadelerini kullanmıştı.