Bahar Candan: Oteldeki görüntülerimle şantaj yapıldı

Yayın tarihi: 17 Mart 2022 Perşembe 2:03 pm - Güncelleme: 17 Mart 2022 Perşembe 2:03 pm

Fenomen Bahar Candan, tanıştığı Alparslan isimli kişi tarafından şantaja maruz kaldığını iddia etti. Soluğu emniyette alan Candan, Alparslan’dan şikayetçi oldu.

16 Kasım günü Beyoğlu’ndaki iş yerinden çıktıktan sonra Alparslan isimli bir şahısla karşılaşan Bahar Candan, iddiaya göre Alparslan’ın, “Sana bir marka yaratalım. Benim ünlü arkadaşlarım var. Senin ünlülerle reklamlarını yaparız. Benim fabrikalarım var” sözlerine kanarak numarasını verdi.

“GÖRÜNTÜLERİNİ ALDIM, SENİ REZİL EDECEĞİM”

Sabah’tan Dilek Yaman Demir’in haberine göre ertesi gün Alparslan, Candan’ı arayarak, ‘Akşama ünlü bir otelde parti var. Ben otelin süitinde kalıyorum. Muhakkak gel. Reklam yapmak için tam fırsatı’ dedi. Teklifi kabul eden Bahar Candan, aynı akşam otele gitti. Şahsın kaldığı, 619 numaraları odaya gitti. İddiaya göre odaya girdikten sonra durumdan rahatsız olan Bahar Candan, gitmek isteyince Alparslan,  ‘Biraz daha kalalım’ diye ısrar etti. Bir süre sonra Alparslan, gitmekte ısrarcı olan Candan’a ‘Görüntülerini aldım. Şimdi s.. g. Seni rezil edeceğim’ dedi.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Odadan çıkan Bahar Candan, gecenin ilerleyen saatlerinde karakola sığındı. Alparslan’ın kendisine tuzak kurduğunu görüntülerini kaydettiğini ve şantaj yapmaya çalıştığını ileri sürdü. Bahar Candan’ın şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sisi canlı yayına geç kalan Bahar Candan’ın üzerine sıvı yağ döktü