Bahar Candan hastaneye kaldırıldı

Yayın tarihi: 25 Mayıs 2024 Cumartesi 9:17 pm - Güncelleme: 25 Mayıs 2024 Cumartesi 9:17 pm

Kara para aklama ve suç örgütüne üye olma suçundan tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Bahar Candan, Silivri’de kaldığı cezaevinde kendini yaralayarak zarar verdi. Candan, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Televizyonda bir moda yarışması programıyla tanınan sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, 16 Kasım 2023 tarihinde “Kara para aklama” ve “Suç örgütüne üye olma” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Edinilen bilgiye göre cezaevinde bulunan Bahar Candan, bugün kendini yaralayarak zarar verdi. Candan, Silivri Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

NİHAL CANDAN CEZAEVİNDEN TAHLİYE EDİLMİŞTİ

Nihal Candan, cezaevinde anoreksiya (yemek yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düşmüş ve sağlık nedeniyle tahliye edilmişti. Candan, yaşlı ve hasta olan birçok tutuklu ve hükümlü cezaevinde yatarken kendisinin tahliye edilmesine yönelik eleştirilere, “Bunun hesabını neden bana soruyorlar? Ben mi o kişileri içeride tutuyorum? Suçu olmayan herkes o kapalı mezarlıktan çıksın.” diye yanıt vermişti.

Cezaevinden çıkan Nihal Candan ilk kez konuştu: Seçil Erzan istemiyor diye hiç haber izlemedik

Kaynak: DHA