Bahar Candan cezaevinden çıktı: Babam binecek kendisi bir dekan

Yayın tarihi: 21 Eylül 2024 Cumartesi 1:05 am - Güncelleme: 21 Eylül 2024 Cumartesi 11:10 am

‘Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak’ suçlarından yargılandığı davanın 5. celsesinde hakkında tahliye kararı verilen sosyal medya fenomeni Alisya Bahar Candan, tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edildi.

Dolandırıcılık’ ve ‘suç örgütüne üye olmak’ suçlarından aralarında Bahar ve Nihal Candan’ın da bulunduğu 21 kişinin yargılandığı davanın 5. celsesi Kücükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Duruşmada tutuklu Bahar Candan ve 6 kişi hakkında tahliye kararı verildi.

Kararın ardından Candan, işlemlerinin tamamlanması sonrası Marmara Cezaevi’nden çıktı.

Alisya Bahar Candan

Bir dinlenme tesisinde ailesiyle bir araya gelen Candan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ailesine kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

“ÖZÜME DÖNDÜM”

Candan, “Çok zor günlerdi, inanamıyorum. Şu anda çok duygusalım. Cezaevinde derslerime çalıştım, en önemli önceliğim okulumu bitirmek. Ailemi, erkek arkadaşımı çok özledim. Son yıllarda biraz dejenere olsam da sosyal medyada akıl dışı paylaşımlarda bulunsam da böyle bir ailede bulunuyorum. Özüme döndüm diyebilirim.” ifadesini kullandı.

Candan’ın avukatı Burak Bingöl de “Henüz kesinleşmiş bir mahkeme kararı yok, o da ilerleyen günlerde belli olacaktır.” dedi.

Nihan Candan önceden bildi! Bahar Candan’a da tahliye

Kaynak: AA