Bağcılar’da 7 aracın karıştığı zincirleme kaza! 9 yaralı

Yayın tarihi: 9 Kasım 2023 Perşembe 11:58 am - Güncelleme: 9 Kasım 2023 Perşembe 11:58 am

İstanbul Bağcılar’da 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 9 kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılırken, 2 kişi polis merkezine götürüldü.

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde iddiaya göre, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu savrulup karşı şeride geçen araç, karşı yönden gelen otomobillere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle refüjü aşıp tekrar kendi şeridine giren araç yan dönerek durdu. Kaza anında aracın arkasında ilerleyen bir servis minibüsü yavaşlayınca 3 araç daha kazaya karıştı.

Zincirleme kazayı gören diğer sürücüler durumu bildirdi. Kazada yaralanan 9 kişiye ilk müdahale, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Araç sürücüsü ve yolcu kazayı yara almadan atlatırken 2 kişi ekipler tarafından polis merkezine götürüldü.

Servis minibüsü şoförü Ertuğrul Simar “Yukarıdan aşağıya doğru geliyordum Hızım 50-60 kilometre arasındaydı. Aşağıdaki araca vurmayayım diye frene basınca araba yağıştan dolayı yan döndü. Yan dönünce direğe vurdum ve araba kaldı. Bir polis arabası bana vurdu. Yanımdan bir kamyon teğet geçti. Beni sürükledi. Diğer araba da geldi benim arabaya vurdu olay bundan ibaret. ” dedi.

TRAFİK OLUŞTU

Batışehir Caddesinde bir süre her iki yönde de trafik yoğunluğu oluştu. Kazaya karışan araçların çekiciler yardımıyla olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

 

Freni tutmayan TOMA zincirleme kaza yarattı! 13 araç birbirine girdi