Bafetimbi Gomis’ten Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye açık kapı

Yayın tarihi: 4 Haziran 2021 Cuma 10:26 am - Güncelleme: 4 Haziran 2021 Cuma 10:28 am

Bafetimbi Gomis, Türkiye’deki günleriyle ilgili konuştu, Galatasaray’dan neden ayrıldığını “Yöneticiler beni istemedi” diye açıkladı.

Galatasaray’ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis uzun süre sonra Türkiye’ye geldi. Ziyaretinde hem doktor Yener İnce’ye uğrayan hem de BeIN Sports’a röportaj veren Gomis, Türkiye’deki günleriyle ilgili konuştu, Galatasaray’dan neden ayrıldığını anlattı.

“Galatasaray’daki maç gecelerini ve taraftarın benim için hazırladığı besteleri asla unutmayacağım” diyen Gomis, “Kulüpten ayrıldığım zaman artık Galatasaray taraftarı oldum. Evet, çok fazla özlüyorum. Taraftarlarla aramızda çok güçlü bir birliktelik vardı. Oyuncular arasında da çok iyi bir etkileşim ve dayanışma vardı. Kaptan Selçuk gibi takımı bir arada tutan önemli oyuncular vardı” ifadelerini kullandı.

“YÖNETİCİLER BENİ İSTEMEDİ”

Gomis şöyle devam etti: “Türkiye’ye geldiğimde kendimi çok iyi hissettim ve kariyerimi burada bitirmeyi hayal etmiştim. Ne yazık ki yöneticiler kontratımı yenilemek istemediler.  Süper Lig’i her hafta takip ediyorum. Üzgünüm, Galatasaray şampiyonluğa ulaşamadı ancak doğrusunu söylemek gerekirse Beşiktaş hak etti. Larin ve Aboubakar’ın yanı sıra Ghezzal çok iyi bir sezon geçirdi. Galatasaray ayağa kalkacaktır ve umut ediyorum ki gelecek sezon şampiyon olacaktır.”

“ASLA ‘BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE’DE OYNAMAM’ DİYEMEM ÇÜNKÜ…”

Fatih Terim, tabii ki büyük bir tecrübe ve ligi çok iyi tanıyan bir teknik adam. Üzerimizde büyük baskı hissettiğimiz son anlarda, son maçta soğukkanlılığıyla bize güven verdi ve tecrübesiyle o zor anları kolaylaştırdı. Asla ‘Beşiktaş veya Fenerbahçe’de oynayamam’ diyemem çünkü gerçekten çok büyük kulüpler. Galatasaray her zaman için ilk önceliğim çünkü orada çok güzel bir aşk hikayesi yaşadım.