Baby Face Lazer ile etkili cilt bakımı

Yayın tarihi: 1 Temmuz 2021 Perşembe 11:19 am - Güncelleme: 1 Temmuz 2021 Perşembe 11:19 am

Her cildin sahip olduğu kolajen miktarı aşağı yukarı bellidir. Fakat zamanın ilerlemeye başlaması ile beraber farklı etkenlerden dolayı ciltte bulunan elastik ve kolajen yapıda azalmalar ortaya çıkmaya başlar. Her ne kadar insanlar ciltlerine çok fazla dikkat ediyor olsalar da belirli bir süre sonrasında zamanın etkileri ortaya çıkmaya başlar. Bu aşamada yapılacak olan işlemler ise ne yazık ki cilde arzu edilen etkileri vermeyecektir. Bunun en büyük nedeni ise yapılan işlemlerin yalnızca cildin üst katmanlarına müdahale etmesidir. Dolayısıyla ortaya çıkan ana sorunların giderilmesi pek mümkün olmaz. Şimdilerde ise Baby Face lazer işlemleri ile beraber cilt bakımı ve onarımı konusunda son derece etkili çalışmalar ortaya çıkmaya başlamış oldu.

Cilt Bakımında Etkili Çözüm

Normalde konu cilt bakımı olduğu zaman pek çok kişinin aklına öncelikli olarak bilindik tarzdaki işlemler geliyor. Var olan bu işlemler her ne kadar çok etkili gibi görülse de aslında dikkatlice incelemeler yapıldığı zaman sadece üst katmanda işlemlerin yapılmakta olduğunu görmek mümkündür. Dolayısıyla yapılan işlemlerden istenilen sonuçların ortaya çıkartılması pek de mümkün olmamaktadır. Baby Face lazer ise tam da bu noktada devreye giriyor. Çünkü bu işlem esnasında kullanılan thulium lazer cildin alt katmanlarında mikro kanalların açılmasını sağlıyor. Böylece cildin bu bölgesinin yapılacak işlemlere karşı hazır hale gelmesi adına da gerekli çalışmalar eksiksiz olarak yapılmış oluyor.

İnsanların Baby Face işlemini bu denli araştırması sonrasında artık karşılarına pek çok farklı merkez çıksa da aralarından en iyi seçimleri yapmak son derece önemlidir. Çünkü gerçekleştirilecek işlem esnasında gerekli olan her bir detayın üzerinde dikkatlice durulması gerekmektedir. Atılacak olan en ufak bir yanlış adım ile beraber ortaya çıkacak sonuçlar son derece farklı olacaktır. Baby Face lazer işlemi için hazırlanacak olan serumlar genel olarak her bir cilt için özel bir şekilde hazırlanmaktadır. Böylece ciltte ortaya çıkmış sorunlar net olarak bilinerek bunların çözümlerinin sağlanması adına önemli bir adım atılacaktır.

Genel olarak Baby Face lazer işlemlerinde mikro kanallara iletilecek olan ampuller minimalizm ilkesi baz alınarak hazırlanmaktadır. Dolayısıyla bunların içerisinde hiçbir koruyucu madde yer almamaktadır. Her bir ampulün içerisinde yalnızca cildin ihtiyaç duyacağı maddeler bulunur. Aynı zamanda özel olarak hazırlanılan bu ampuller çok katmanlı lipozom ile kaplıdır. Var olan bu çok katman sayesinde içeride yer alan maddelerin hepsi aktif bir şekilde kalarak ciltte maksimum etkinin ortaya çıkartılmasını sağlamaktadır. Bu durumda birçok kişi ister istemez işlem esnasında kullanılan ampullerin tam olarak etki edip edemeyeceği sorusuna cevap arıyorlar. Konu ile alakalı kulaktan dolma bilgilerden dolayı da işlemlerin nasıl etki edeceğini tam anlamıyla bilmiyorlar.

Gerçekte ise Baby Face uygulaması esnasında kullanılan ampuller cilde direkt olarak değil mikro kanallar aracılığı ile uygulanmaktadır. Aynı zamanda bünyesinde kullanılan ampuller nano teknoloji kullanılarak üretilmiştir. Dolayısıyla işlem esnasında ampuller cilt bariyerinden hiçbir olumsuz durum ortaya çıkmadan geçecek ve hepsi emilecektir. Alanında uzman kişiler tarafından yapılmakta olan ön incelemeler sayesinde ciltte ortaya çıkmış olan sorunlar hakkında çok daha net bilgilerin elde edilmesi sağlanmaktadır. Daha sonrasında ise sıra gerekli işlemlerin yapılmasına gelecektir. Bilindik tarzdaki cilt bakım anlayışından çok daha farklı olan Baby Face işlemi yaklaşık olarak 15 dakika sürmektedir. İşlemin sona ermesi ile beraber ise cilt daha öncesinde olmadığı kadar sağlıklı ve parlak bir görünüme erişmeyi başaracaktır.

Kaynak: www.babyfacelazer.com