Marmaris yangınında bir kişi tutuklandı! Babasına kızıp ormanı yaktı iddiası

Yayın tarihi: 23 Haziran 2022 Perşembe 6:20 pm - Güncelleme: 24 Haziran 2022 Cuma 2:55 pm

Marmaris Gökova Körfezi’nin kıyısındaki Bördübet’te çıkan orman yangını 4’üncü günde sürüyor. Görüntüler yürekleri yakarken, yangını çıkardığı iddia edilen bir kişi dün gözaltına alındı ve daha sonra tutuklandı. Tutuklanan S.A. adlı kişi ilk ifadesinde yangını kendisinin çıkardığını itiraf etti. S.A. ormanı, “Babasının bölgede bulunan arazisini sattığı, babası tarafından dışlandığı” gerekçeleriyle yaktığını söyledi.

Gözaltına alınan şüphelinin sorgusu sürerken, bağlantıları da araştırılıyor.

Şükrü Durmuş: Yangının sebebi Cengiz – Kolin ortaklığı nedeniyle açıklanmıyor

İKİ ADET BENZİN BİDONU ELE GEÇİRİLDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yangını çıkarma şüphesiyle gözaltına alınan kişi hakkında yaptığı açıklamada, “Yakalanan kişi yangını çıkardığını itiraf etti” dedi. Soylu, açıklamasında, “1988 doğumlu S.A. isimli şüpheli suçunu itiraf etti. Olay yerinde 2 adet benzin bidonu ele geçirildi. Şüpheli, ailesiyle arasındaki ticari bir husumetten dolayı olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Hatta kendisini öldürmek istediğini de belirtti. Şu anda şüpheli gözaltında” ifadelerine yer verdi.

SUÇUNU İTİRAF EDEN S.A. TUTUKLANDI

2 benzin bidonuyla yakalanıp gözaltına alınan ve sorgusunda ormanı yaktığını itiraf eden S.A. sevkedildiği adliye de tutuklandı.

Orman yanıyor iki bakan birbirine övgü düzüyor