Oğuzhan Uğur’dan ‘trol saldırı’ açıklaması! “Bu mu hedef göstermek?”

Yayın tarihi: 23 Mayıs 2023 Salı 12:00 pm - Güncelleme: 23 Mayıs 2023 Salı 12:21 pm

Babala TV’de Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuk olduğu programda bir trol saldırısına uğradıklarını belirterek paylaşımda bulunan Oğuzhan Uğur yeni bir açıklamada bulundu. Uğur, “Ne bir yerde adını geçirdim, ne de hedef gösterdim. Yalanlarının reytingi büyüyünce, hakkım olan yanıtı verip ‘yalan söylüyorlar, inanmayın dedim’ Bu mu hedef göstermek?” dedi.

Babala TV’de karşıt görüşlü konukların siyasetçilere soru sorduğu Açık Mikrofon isimli programa Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu katıldı. Kılıçdaroğlu’nun performansı merak konusu oldu.

Programın sunucusu Oğuzhan Uğur ise Kılıçdaroğlu’nun konuk olduğu programda bir trol saldırısına uğradıklarını belirterek dün bu anları paylaştı. Uğur, daha sonra bu paylaşımını silerek yeni bir paylaşımda bulundu.

Oğuzhan Uğur paylaşımında kendisine ve ailesine saldırı olduğunu ifade ederek bu kez trol saldırısının farklı anlarını paylaştı. Uğur, “Dünden beri şahsıma ve hatta aileme küçük bir tayfa tarafından ağır hakaretler edilmektedir. Programa katılan bir genç ‘Oğuzhan Uğur beni ve ailemi hedef gösterdi! Can güvenliğim yok!’ gibi yalan açıklamalarda bulunduğu için. Ne bir yerde adını geçirdim, ne de hedef gösterdim. Yalanlarının reytingi büyüyünce, hakkım olan yanıtı verip “yalan söylüyorlar, inanmayın dedim” Bu mu hedef göstermek? Teessüf ederim. Elbette hukuk önünde hesap soracağız” dedi.

Oğuzhan Uğur dayanamadı! Kılıçdaroğlu programındaki trol saldırısını paylaştı

“BU MU HEDEF GÖSTERMEK?”

Uğur şu ifadeleri kullandı:

“Baaazı basının yalan ve çirkin başlıkları yüzünden, dünden beri şahsıma ve hatta aileme küçük bir tayfa tarafından ağır hakaretler edilmektedir. Programa katılan bir genç “Oğuzhan Uğur beni ve ailemi hedef gösterdi! Can güvenliğim yok!” gibi yalan açıklamalarda bulunduğu için. Hatta Melih Gökçek de konuyu sahiplenip, benden bu genç adına hesap sormak istedi. Sonrasında paralı hesapların ve baaaaazı basının da desteğiyle olayın bokunu çıkarttılar afedersiniz. Bakın aslında o gence nasıl davranmışım. İzleyiniz. Bu diyalogtan sonra yanına da gittim, tatlı tatlı konuştum. Canlı yayını o açmamış, özür de diledim. Tamamını ana bölümde izleyeceksiniz. Ne bir yerde adını geçirdim, ne de hedef gösterdim. Tivitlerim aşağıda, bakınız. Yalanlarının reytingi büyüyünce, hakkım olan yanıtı verip “yalan söylüyorlar, inanmayın dedim” Bu mu hedef göstermek? Teessüf ederim =) Video kesilmemiştir. Yine saf saf açıklama yapmışım videoda bir ton. Peh… Haa evet, elbette hukuk önünde hesap soracağız.

Bu konu hakkında başka açıklama yapmayacağım. Tanıtımı yetiştirmem lazım, çok zamanımı yediler =( Bu kötü insanlara zaten delil faydasız, fakat aklı karışan, bunlara inanan olduysa, tanıtımı ve bölümü izlemesini tavsiye ederim. Onlar da hakkımızı teslim edecektir”

“AKP’DEN MESAJ GİTMİŞ”

Uğur’un duyurduğuna göre, Kılıçdaroğlu’nun katıldığı programında 243 AKP’li, 26 Memleket Partili, 81 MHP’li, 41 ‘küskün’ CHP’li, 27 Zafer Partili ve gazeteciler yer aldı.

Uğur, paylaştığı videoda AKP’lilere ‘programa katılmaması’ yönünde mesaj gittiğini belirtti. Uğur’un paylaştığı videoda şunları söylediği görüldü:

“AKP’ye zarar vermemek için bu açıklamayı yapmamayı uygun buldum. AKP’li arkadaşlarımızın çoğunu çağırdık. Bugün herkesin Whatsapp’ına mesaj gitmiş ‘O programa gitmeyeceksiniz’ diye”