Kılıçdaroğlu Babala TV’de! Oğuzhan Uğur’dan uyarı

Yayın tarihi: 21 Mayıs 2023 Pazar 10:30 pm - Güncelleme: 21 Mayıs 2023 Pazar 11:45 pm

Babala TV’nin ‘Mevzular Açık Mikrofon’ programında Kemal Kılıçdaroğlu bölümünün çekimleri yapılıyor. Babala TV’nin kurucusu Oğuzhan Uğur programa ilişkin sosyal medya hesaplarına karşı uyardı.

Babala TV YouTube kanalının her bölümü milyonlarca defa izlenen ‘Mevzular Açık Mikrofon’ programının 15. bölümüne Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuk oldu.

İlk tur öncesinde kendisine yapılan teklifleri “provokasyonlarla ilgili çekinceler” nedeniyle reddeden, ancak daha sonra katılacağını açıklayan Kılıçdaroğlu çekimleri başlayan programda gençlerin sorularını yanıtlıyor.

‘RESMİ HESAPLAR DIŞINDA ATILAN TİVİTLERE İTİBAR ETMEYİNİZ’

Babala TV’nin kurucusu Oğuzhan Uğur “Selamlar, program süratle devam ediyor. Aramızda elbette bir iki tane kurulmuş arkadaş var ve alakasız tivitler atıyorlar bam güm. Birini bulup, ara verildiği zaman yanına gittim. Tatlı tatlı uyardım, el sıkıştım, hatta takipleştik. O da teşekkür etti ayrıldık, daha ben kulise geçmeden arkamdan yine bam güm tivit atmış. =) Sabırla devam edeceğiz. 🤷🏻‍♂️ Tanıtımda ve bölümde zaten ne oldu, bitti kesilmemiş halde izleyeceksiniz. Bu mecradan resmi hesaplar dışında atılan tivitlere itibar etmeyiniz” ifadelerini kullandı.

 

Programın çekimlerine katılan CHP’li Eren Erdem “Kemal bey ile Babala yayını öncesi konuştum. Enerjisi yüksek. Ve gençlerin sorularını yanıtlamak için heyecanlıydı. Şahsi görüşüm, Babala yayını çok güzel olacak. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Babala programı başladı. Size söz! Kazanacağız, ve bu süreçte aleyhinizde mücadele eden Levent Gültekin gibiler, emeğinize çökemeyecek. Adalet her yerde tecelli edecek. Kemal beyle az önce görüştüm; enerjisi muhteşem. Vira Bismillah!” dedi.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik ise Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayarak “Başlıyor, vira bismillah” notunu düştü.

İlk tur öncesi çok sayıda siyasi parti lideri, “Mevzular Açık Mikrofon” programa katılmış, siyasilere sorulan sorular ve verdikleri yanıtlar gündem olmuştu.

Kılıçdaroğlu’nun Babala Tv yayınında çoğunluk AKP’lilerin

Babala TV’den Kılıçdaroğlu programı paylaşımı