Babacan’dan Erdoğan’a tepki: Ben çok iyi hatırlıyorum

Yayın tarihi: 27 Ocak 2022 Perşembe 9:54 am - Güncelleme: 27 Ocak 2022 Perşembe 12:12 pm

DEVA Partisi lideri Ali Babacan “Hatırlayın 2013 yılında Türkiye tarihinin en düşük faizini yakaladı ama iç ve dış olaylar olumsuz etkiledi” diyen AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıt verdi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan NTV canlı yayınında “Hatırlayın 2013 yılında Türkiye tarihinin en düşük faizini yakaladı ama iç ve dış olaylar olumsuz etkiledi” sözlerine Twitter hesabından “Ben çok iyi hatırlıyorum” yanıtını verdi.

Erdoğan’ın sözlerini alıntılayan DEVA lideri, sosyal medya hesabından şu yanıtı paylaştı: “Ben çok iyi hatırlıyorum. Faizin ve enflasyonun düşük olduğu günlerde kendisinin meydanlarda ‘faizci, vatan haini’ diye yuhalattığı bu ülkenin kıymetli bürokratlarını da çok iyi hatırlıyorum.”

‘PARTİLİ MEDYAN AYDA BİR PAZARA GİTSE İYİ OLUR’

Babacan başka bir mesajında Yeni Şafak gazetesinin sosyal medyada kendisiyle ilgi bir haberini de paylaşarak şu yorumu yaptı: “Kurgu sandığınız şey hayatın ta kendisi. Sayın Erdoğan ve krizlerin ortağı sokağa çıkamasa da hiç değilse partili medyanın ayda bir pazara gitmesi iyi olur. Türkiye orada. Sizin uydurulmuş gerçeklik dünyanızda değil.”

Erdoğan’dan İmralı açıklaması: Devletin elinde böyle bir bilgi var ki söylüyorum