B.Y. isimli doktorun kadın hastayı ilaçla uyutup tecavüz ettiği iddia edildi

Yayın tarihi: 17 Ocak 2022 Pazartesi 9:45 am - Güncelleme: 17 Ocak 2022 Pazartesi 9:46 am

Uşak’ta B.Y. isimli pratisyen doktorun kadın hastayı ilaçla uyutup tecavüz ettiği iddia edildi. B.Y., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nde pratisyen doktor olarak görev yapan B.Y. hakkında kavga ettiği komşularının ev ve arabalarını kundaklamak, alkollü halde av tüfeğiyle sokak köpeğini vurmaktan işlem yapılmıştı. B.Y.’nin bu kez de bir kadın hastayı ilaçla uyutup tecavüz ettiği iddia edildi.

HAYVAN ÖLDÜRÜP PARA CEZASI ALDI!

Dr. B.Y., 15 Kasım 2020’de Fatih Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde alkollü vaziyette bir sokak köpeğine av tüfeğiyle ateş etti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerinden, av tüfeğiyle yanına çağırdığı köpeği öldüren kişinin B.Y. olduğunu belirleyerek kendisini gözaltına aldı. B.Y. polisteki ifadesinde, sokak köpeğini daha önce kendisine saldırdığı için öldürdüğünü ve olay günü alkollü olduğunu söyledi.

Uşak Emniyeti Asayiş Şube bünyesindeki Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekiplerince ‘Sahipsiz hayvanı öldürmek’ suçundan 1902 lira para cezası kesilen B.Y., ileriki günlerde ise komşularının araçlarını kundakladığı iddiasıyla gözaltına alındı.

KADIN HASTAYA TECAVÜZ!

Sabah’ta yer alan habere göre, B.Y.’nin bir kadın hastayı ilaçla uyutarak tecavüz ettiği iddia edildi.

Uşak’ta bir eğlence merkezinde çalışan ve rahatsızlananınca Uşak Eğitim Hastanesi’ne başvuran Yağmur G. isimli kadını ilaç vererek uyuttu. Koronavirüs şüphesiyle Pandemi Acil Servisi’ne yönlendirilen kadını muayene eden B.Y. odasına aldığı hastasına serum taktırdı ve hap verdi. İlacın ve alkolün etkisiyle baygın düşen kadın, sabah uyandığında iç çamaşırlarının çıkarılmış olduğunu gördü. Tecavüze uğradığını fark eden kadın, kanepede uyuyan doktoru uyandırmadan odadan ayrıldı.

21 yaşındaki Yağmur G., savcılığa şikayette bulundu. Başlatılan soruşturma kapsamında, kadının kan testinde doktorun verdiği uyutucu ilaca rastlandı. Gözaltına alınan B.Y., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.