Aziz Yıldırım’dan sonra Ali Koç da teknik direktör adayını belirledi

Yayın tarihi: 14 Mayıs 2024 Salı 9:14 pm - Güncelleme: 14 Mayıs 2024 Salı 9:19 pm

Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım‘dan sonra Ali Koç da teknik direktör adayını belirledi. Koç da İsmail Kartal’la devam etmeyecek.

Lig şampiyonluğunu mucizelere bırakan Fenerbahçe’de seçim heyecanı yaşanıyor.

Başkan adaylığını resmen açıklayan Aziz Yıldırım teknik direktörlük için Jose Mourinho ile anlaştığını açıklamıştı. Yıldırım’ın flaş açıklaması sonrası rakibi Ali Koç’un teknik direktör adayı merak edilmişti.

Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu, Sports Digitale’nin YouTube kanalındaki ‘İnsider’ programında iki ismin de İsmail Kartal’la devam etmeyeceğini söyledi.

Aziz Yıldırım’ın Mourinho ile üç yıllığına anlaştığını ve Portekizli teknik direktörün analizlere başladığını belirten Sabuncoğlu, Ali Koç’un da Mourinho ile temas kurmaya çalıştığını belirtti.

‘MOURİNHO İKİ ADAY İÇİN EN DEĞERLİ MEYVE’

“İki ismin birden fazla yabancı hoca alternatifi var” diyen Sabuncuoğlu şunları söyledi:

“Aziz Yıldırım da Ali Koç da İsmail Kartal’la yola devam etmeyi düşünmüyor. Jose Mourinho, Aziz Yıldırım’ın listesinin başında, zaten anlaştığını açıkladı. Mario Branco durumu da var. Ali Bey’in Mario Branco ile devam etme durumu yükseldi. Aziz Bey tarafı Mario Branco ile devam etmez. Branco da gider çünkü Ali Bey’le iyi bir ilişkileri var. Branco, Jorge Mendez’le sık sık görüşüyor ama sadece Mourinho için görüştü dersem eksik olur. Mourinho iki aday için de daldaki en değerli meyve ve boşta. Çünkü Jose Mourinho marka ve anahtar teslim kulübü verebileceğin bir hoca. Özgüvenli bir hoca, Fenerbahçe’nin bu sezonki en büyük eksiği buydu. Ama net olan iki ismin de İsmail Kartal’la devam etmeyeceği. İki ismin birden fazla yabancı hoca alternatifi var. Ancak Aziz Bey’in Mourinho ile anlaştığını söylemek lazım. Gelirse üç senelik anlaştılar. Analize de başlamış. Bu işin kazananı biraz da Jose Mourinho. Biri senle anlaştı, diğer aday senle temas kurmaya çalışıyor. Mourinho, Ali Koç’un adaylarından biri.”

Aziz Yıldırım adaylığını resmen açıkladı: Mourinho’yu getireceğim

 

 

 

Kaynak: Sports Digitale