Az daha başkan olup bu yaptığını dünyaya da yapabilirdi

Yayın tarihi: 17 Eylül 2020 Perşembe 12:59 pm - Güncelleme: 17 Eylül 2020 Perşembe 12:59 pm

Kanye West, dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Grammy ödülünü tuvalete koyarak, üzerine tuvaletini yaptı. West, videoyu “İnan bana, durmayacağım!” notuyla paylaştı.

ABD başkanlığına aday olan Kanye West, sosyal medyada paylaştığı video ile tepki çekti. Grammy ödülünü klozete koyup üzerine tuvaletini yapan West’in bu hareketi, protesto amaçlı olduğu tahmin ediliyor.

‘İNAN BANA DURMAYACAĞIM’

Kanye West, Grammy ödülünün üzerine tuvaletini yaptığı videoyu “İnan bana durmayacağım!” notuyla paylaştı. West’in paylaştığı video kullanıcılar tarafından “iğrenç” olarak karşılandı. West, videoyu yayınlamasından ötürü üzgün olmadığını da belirtti.

Kanye West kısa süre önce Afrikalı-Amerikalıların pastadan adil şekilde pay almadığını söylemişti. Kanye West beyazlar tarafından yönetilen şirketlerde kullanıldıklarını belirterek NBA ve müzik dünyasını örnek göstermişti. West, NBA ve müzik dünyasına seslenerek “Birlikte duralım” çağrısı da yapmıştı.

ABD BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI KOYMUŞTU

ABD başkanlığına adaylığını koyduktan sonra mitinginde aile meselelerini anlatarak şaşırtan West, ardından yaptığı Twitter paylaşımlarında eşinden boşanmaya çalıştığını söylemişti.

Kardashian’ın bipolar bozukluğu olduğunu söylediği eşi West için “Kocama anlayış gösterin” çıkışından sonra ikili, ABD’nin Wyoming kentinde araçlarının içinde tartışırken görüntülenmişti.