Ayşen Gruda tekrar yoğun bakıma alındı

Yayın tarihi: 20 Aralık 2018 Perşembe 12:19 pm - Güncelleme: 20 Aralık 2018 Perşembe 12:19 pm

Hastanede tedavisi devam eden usta oyuncu Ayşen Gruda’nın kızı Elvan Gruda sanatçının sağlık durumu hakkında yazılı açıklama yaptı. Gruda’nın kızı, annesinin son evre pankreas kanseri olduğunu duyurarakyoğun bakıma alındığını söyledi.

‘SON EVRE PANKREAS KANSERİ VE KARACİĞER METASTAZI İLE KARŞI KARŞIYAYIZ’

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Annem Ayşen Gruda tekrar yoğun bakıma alınmıştır. Son evre pankreas kanseri ve karaciğer metastazı ile karşı karşıyayız. Bu hastalıkla 1 yıldır mücadele ediyoruz. Ancak, pankreas kanseri sinsi bir yapıda olduğu için son evrede kendini belli etti. Çok değerli doktorumuz Ergün Kasapoğlu yaşam süresini ve kalitesini en üst düzeyde tutabilmek için büyük emek sarf etti. Hastane Derindere, tüm imkanlarını seferber ederek son derece özenli bir bakım yürütmekte. Biz ailesi olarak her an başındayız.

ENFEKSİYON OLDUĞU İÇİN KİMSE ALINMIYOR

Tıbbı açıdan durumu detaylı bir şekilde doktorları tarafından açıklanacaktır. Başka hiçbir bilgiye itibar etmeyiniz. Enfeksiyon riski olduğu için yoğun bakıma kimse alınamıyor. Ancak biliyoruz ki, bütün sanat dünyası, dostları, sevenleri, tüm Türkiye bizimle. Herkese çok teşekkür ediyoruz.”