Ayşegül Aldinç’ten yıllar sonra gelen ‘Ajda Pekkan’ itirafı

Yayın tarihi: 1 Mart 2024 Cuma 10:14 am - Güncelleme: 1 Mart 2024 Cuma 10:14 am

Ayşegül Aldinç, şarkıcı olma serüveninde Ajda Pekkan’ı taklit ettiğini söyledi. Pekkan’ın büyük bir idol olduğunu ifade eden Aldinç, “Onun peşinden gittik hepimiz” dedi.

Sanatçı Ayşegül Aldinç, NTV ekranlarında yayınlanan ‘Empati’ isimli programda Ahmet Mümtaz Taylan’ın konuğu oldu. Aldinç’in programda süperstar Ajda Pekkan ile ilgili sözleri dikkat çekti.

Şarkıcı olma serüveninde Ajda Pekkan’ın etkisi olduğunu belirten Ayşegül Aldinç “Ajda yüzünden, çoğumuzun altında o var. Onun şarkılarını çok dinlerdim, Ajda’yı taklit ederdim. Hala bile sahnede onun potporisi var. Onun gibi söylüyorum bazı şarkıları yani o söylerken de sanki onu taklit ediyorum falan, bu benim çok hoşuma gidiyor ama çok mutlu oluyorum onun şarkılarını başkaları söylememeli gibi geliyor. Çünkü onun gibi kimse söyleyemiyor, söylenecekse o taklit edilerek söylenmeli o zaman söylenmemelidir. Sahne başka bir şey ama bir albümde falan çok lüzumsuz, o kadar güzel düzenlemeler yapılmış o kadar iyi söylenmiş ki… Ajda, Türkiye’nin en iyi şarkıcılarının en başında gelir. O büyük bir idoldür. Onun peşinden gittik hepimiz” dedi.

“EROL EVGİN’E KİM AŞIK DEĞİL Kİ?”

Küçükken Erol Evgin’e aşık olduğunu söyleyen Ayşegül Aldinç, “Erol Evgin’e kim aşık değil ki? Zaten kaç nesil ona aşık olmasına alışkın. Yani önce küçükler, sonra anneler, sonra anneanneler” dedi.

‘KARA SEVDA’NIN HİKAYESİ

Aldinç, “Barış Manço’nun Kara Sevda’yı sana yazdığı doğru mu?” sorusuna ise, “Benim için değil, yazdığı şeyi bana verdi. Ben eskiden çok cesurdum büyüdükçe törpülendi o yanım. Kapıyı çalar içeri girerdim, ben şarkı istiyorum derdim. O da severmiş beni sağ olsun. Dünyada, Türkiye’de Barış Manço’nun üç şarkısını, üç yeni şarkısını almış tek insanım ben” yanıtını verdi.

Ajda Pekkan ameliyat oldu

Kaynak: TELE1