Ayşe Ateş’ten kendisini öldürtmek için tetikçi arandığı iddiasına: Sinan için de kapı kapı katil aradılar

Yayın tarihi: 19 Haziran 2024 Çarşamba 8:14 pm - Güncelleme: 19 Haziran 2024 Çarşamba 8:27 pm

Ankara’da silahlı saldırı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, kendisini öldürtmek için tetikçi arandığı iddiasını sosyal medya hesabından paylaştı. Ateş paylaşımında, “Sinan için de kapı kapı katil aradılar” dedi.

Ankara’da 30 Aralık 2022’de silahlı saldırıda öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, sosyal medya hesabından kendisini etiketleyen birinin, “Senin infazın için bize haber geldi reddettik özelden yaz Ayşe hanım” mesajını paylaştı. Ateş paylaşımında, “Eğer böyle bir şey varsa canım devletimin namusuna emanettir” ifadelerini kullandı.

Ayşe Ateş tehdit paylaşımlarını ifşa etti: Silerek yargıdan kurtulamazsın

“GELİN MAHKEMEDE KONUŞUN”

Paylaşımının devamında Sinan Ateş öldürülmeden önce de katil aradıklarını belirten Ayşe Ateş, “Olamaz, diyemiyorum çünkü Sinan için de kapı kapı katil aradılar. Daha önce bağlandıkları canlı yayınlarda, Sinan’ın da bana hayattayken aktardığı bu gerçeği iddia eden kişileri de gizli tanık olmaya davet ediyorum. Gelin, mahkemede konuşun. Birkaç şahsın ikbali için başka canlar alınmasın. Evlatlar yetim kalmasın.” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ