Ayşe Ateş tehdit paylaşımlarını ifşa etti: Silerek yargıdan kurtulamazsın

Yayın tarihi: 19 Haziran 2024 Çarşamba 4:11 pm - Güncelleme: 19 Haziran 2024 Çarşamba 4:12 pm

Haber: Haber Merkezi

Öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, kendisini tehdit ettiği paylaşımları silen Burak Bekiroğlu’nun paylaşımlarını ifşa etti.

Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya seslendi.

Paylaşımında Burak Bekiroğlu’nun kendisini tehdit ettiğini söyleyen Ayşe Ateş, “Geleni görmüyor musunuz? Bunlar ne güvenlik güçlerinden ne de adaletten korkuyor. Yazdıklarını ihbar kabul edin. Çağırın, dinleyin, iddialarının ispatını isteyin” ifadelerini kullandı.

‘PAYLAŞIM SİLEREK YARGIDAN KURTULMAK YOK’

Bekiroğlu’nun sosyal medyadan yaptığı paylaşımları silmesi üzerine Ayşe Ateş, Bekiroğlu’nun paylaşımların ekran görüntüsü paylaşıp, “Bu paylaşımların hesabını yargı önünde vereceksin. Paylaşım silerek yargıdan kurtulmak yok” dedi.

Ayşe Ateş’in söz konusu paylaşımı şu şekilde:

“Bugüne kadar bu memleketin adalet arayan kadınlarını hor gördüğünüz, aşağıladığınız, tehdit ettiğiniz, sindirdiğiniz yeter! Size boyun eğmeyeceğim! Burak Bekiroğlu olaydan yeni haberdar olan vatandaşlarımıza karşı “Ben ne dedim ki Ayşe Ateş benimle ilgili paylaşım yaptı?” fotoğrafı vermek için sildiğin bu paylaşımların hesabını yargı önünde vereceksin. Paylaşım silerek yargıdan kurtulmak yok. Bu saatten sonra kimi nereye gömeceğini bu ülkenin şerefli savcılarına anlatırsın.”

Ayşe Ateş bir kez daha Bakan Tunç ve Yerlikaya’ya seslendi: İkinci bir Kırmızı Pazartesi yaşanmasın

Kaynak: HABER MERKEZİ