Ayrılmak istediği sevgilisi tarafından çocuklarının gözü önünde öldürüldü

Yayın tarihi: 9 Ocak 2023 Pazartesi 8:34 am - Güncelleme: 9 Ocak 2023 Pazartesi 1:08 pm

İzmir’de 40 yaşındaki Necmiye Vural ayrılmak istediği, sevgilisi tarafından çocuklarının gözü önünde öldürüldü. Necmiye Vural’ı, daha önce birçok kez tehdit ettiği, son olarak kızını telefonla arayıp, “Annen kefenini hazırlasın” dediği öne sürüldü.

Olay, 7 Ocak günü saat 12.30 sıralarında Limontepe Mahallesi 9594 Sokak’ta meydana geldi. 6 ay öncesine kadar bir otelde kat hizmetleri görevlisi olarak çalışan 3 çocuk annesi Necmiye Vural, 4 ay önce tanıştığı geri dönüşüm işiyle uğraşan Mehmet Atabay’dan evli olduğunu öğrenince ayrılmak istedi. Atabay, konuşmak için Vural’ın evine geldi. Burada Vural ile Atabay arasında tartışma çıktı.

 

Kadın cinayeti! Tartıştığı eşini bıçakladı

ÇOCUKLARININ YANINDA ÖLDÜRDÜ

Tartışma sırasında M.A. tabancayla çocuklarının yanında Vural’ı karnından vurdu. O anda evde bulunan Vural’ın kızı ve oğlu durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, Vural’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Vural’ın cenazesi savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, cinayet şüphelisi M.A’yı Karşıyaka’daki işyerinde gözaltına aldı. İlk ifadesinde olayı reddeden M.A., daha sonra yapılan detaylı sorgulamalarda itiraf etti. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

‘ANNEN KEFENİNİ HAZIRLASIN’ DİYEREK TEHDİT ETTİ İDDİASI

Necmiye Vural’ın, Mehmet Atabay tarafından bir süredir tehdit edildiği ve bu nedenle telefon numarasını değiştirdiği, ancak Atabay’ın bu defa da Vural’ın kızı 16 yaşındaki Z.İ.’ye telefon açıp “Annen kefenini hazırlasın” dediği ileri sürüldü.
İzmir Adli Tıp Kurumu’ndaki otopside karnı ve boynundan vurulduğu belirlenen Necmiye Vural’ın yakınları tarafından teslim alınan cenazesinin bugün öğlen toprağa verileceği öğrenildi.

2022’de 334 kadın cinayeti yaşandı