Aynı mekanın önünde bir gecede 3 ayrı kavga

Yayın tarihi: 3 Eylül 2024 Salı 11:22 am - Güncelleme: 3 Eylül 2024 Salı 11:22 am

İstanbul Silivri’de dün gece 3 ayrı kavga yaşandı. Polisin mekana yakın noktada denetim yaptığı sırada art arda yaşanan kavgalar kameraya yansıdı.

İstanbul’un Silivri ilçesinde dün gece 3 farklı kavga yaşandı.  Kavgaya denetim yapan polis ve bekçiler müdahale etti. Kavga anları kameraya yansıdı.

KAVGA POLİSİN YANINDA DA DEVAM ETTİ

Mekan çıkışındaki ilk kavga saat 02.30 sıralarında bir çift arasında yaşandı. Mekandan çıkan 53 yaşındaki S.İ. ve 45 yaşındaki S.Y. sokakta tartışmaya başladı. S.Y. isimli kadın bir süre sonra arkadaşına tekme ve tokat atarak saldırdı. S.İ. bu saldırıya tokatla karşılık verdi. Mekana yakın noktada denetim yapan ekipler, durumu görerek müdahalede bulundu. Ekiplere aldırış etmeyen çift, kısa süre sonra tekrar kavgaya tutuştu. Kavgaya daha sonra S.İ.’nin oğlu A.P.Y. de karışınca polis, bu kişileri tek tek gözaltına aldı.

KADINI ZORLA OTOMOBİLE BİNDİRDİ

İlk yaşanan olaydan yaklaşık yarım saat sonra yeni bir kavga çıktı. Mekandan çıkan çift, otomobilin yanında bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Bu sırada kişi, kadını zorla otomobile bindirdi. Olay yerine gelen polis, tarafların şikayetçi olmaması üzerine buradan ayrıldı.

Bu kavgadan kısa süre sonra ise yine mekandan çıkan bir grup, sokakta kavga etmeye başladı. Grup, polisin gelmesi üzerine kısa sürede dağıldı.

Arazi kavgasında kan aktı! 2’si ağır 3 yaralı

İstanbul Silivri'de dün gece 3 ayrı kavga yaşandı. Polisin mekana yakın noktada denetim yaptığı sırada art arda yaşanan kavgalar kameraya yansıdı.

Kaynak: DHA