Aynı aileden 4 kişi koronavirüsten hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 20 Mart 2020 Cuma 8:08 am - Güncelleme: 20 Mart 2020 Cuma 8:08 am

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde aynı aileden 4 kişi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıktıktan sonra küresel bir salgın halini alan ve dünya çapında 10 binden fazla insanın ölümüne sebep olan koronavirüs ABD’de 217 kişi yaşamını yitirirken, New Jersey’de yaşayan bir ailenin dört ferdi koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

Koronavirüs bir ülkeye daha sıçradı

Koronavirüsün etkisini gösterdiği ABD’de bir aile neredeyse yok oldu… Resmi rakamlara göre 14.340 aktif vakanın olduğu ve 217 kişinin de yaşamını yitirdiği ABD’nin New Jersey eyaletinde yaşayan Fusco ailesinin dört ferdi arka arkaya yaşamını yitirdi.

Geçen hafta Rita Fusco-Jackson yaşamını yitirirken, çarşamba günü kardeşi Carmine Fusco’nun ölüm haberi geldi. Çarşamba akşamı ise ailenin annesi Grace Fusco 73 yaşında yaşamını yitirdi.

Kritik karar Resmi Gazete’de!

11 çocuğu olan Grace Fusco’nun 10 Mart’ta ailesiyle büyük çaplı bir ev buluşmasında bir araya geldiği ve burada çocuk ve torunlarıyla hasret giderdiği açıklanırken, bugün aynı ailenin üyesi Vincent Fusco yaşamını yitirdi.

ABD’nin ürkütücü koronavirüs raporu sızdı: Çoklu dalgalar halinde 18 ay…

Ölen kardeşlerin kuzeni olan Vincent Fusco’nun tedavi gördüğü Freehold’daki CentraState Medical Center isimli hastanede yaşamını yitirdiği belirtildi.