Mervenur Polat’ın cesedi kuryeyle katilin babasına yollanmış

Yayın tarihi: 8 Mart 2021 Pazartesi 12:53 pm - Güncelleme: 8 Mart 2021 Pazartesi 12:53 pm

Aylardır haber alınamayan 20 yaşındaki Mervenur Polat, ölü olarak bulundu. İddiaların odağındaki isim olan Cüneyt Akyol’un Mervenur Polat’ın cansız bedenini paketleyip kurye ile kendi babasının evine gönderdiği ve 4 aydır orada sakladıkları ortaya çıktı.

 

4 ay önce annesine bir kız arkadaşıyla buluşacağını söyleyen ve o günden beri haber alınamayan Mervenur Polat, 4 ay sonra ölü olarak bulundu. Olayda baş şüpheli olarak gösterilen kayıp şüpheli Cüneyt Akyol, Müge Anlı ile telefonda konuşarak Polat’ın öldüğünü söyledi. Ürpertici bir cinayete kurban giden Mervenur Polat’ın cesedi Cüneyt Akyol’un babasının evinde bulundu.

CANSIZ BEDENİ SARIP KURYEYE VERMİŞ

Müge Anlı’nın aktardığı bilgilere göre; Cüneyt, Mervenur’u kendisinin öldürmediğini, uyuşturucu kullandıklarını ve sabah genç kadının öldüğünü gördüğünü söyledi. Korktuğunu ve paniğe kapıldığını söyleyen Cüneyt, cansız bedeni sardıktan sonra kurye çağırdığını ve babasının evine kurye ile taşıdığını, 4 aydan bu yana da evin çatı katında cansız bedeni sakladığını dile getirdi.İddiaların odağındaki bir diğer isim olan Gökhan’ın ise bu manzarayı gördüğü için camdan atlayıp kaçtığı iddia edildi.