Aykut Kocaman’a sürpriz teklif! “Gel şampiyon yap hocam”

Yayın tarihi: 20 Eylül 2022 Salı 3:50 pm - Güncelleme: 20 Eylül 2022 Salı 3:50 pm

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Samsunspor’un, tecrübeli çalıştırıcı Aykut Kocaman‘ı takımın başına getirmek istediği öne sürüldü. Kulübün Kocaman’a “Gel takımı şampiyon yap hocam” mesajını ilettiği iddia edildi.

Spor Toto 1. Lig ekibi Samsunspor’da, beklenen performansın sergilenememesi sebebiyle Bayram Bektaş’la yollar ayrıldı. Kırmızı beyazlı ekipte Bektaş’ın ardından Futbol gelişim direktörü Batu Kaplan ve oyuncu izleme komitesinden birkaç kişi daha kulüpten ayrıldı.

Yönetimden yapılan açıklamada yeni icra kurulunun Yüksel Yıldırım’a bağlı olarak futbol kulübünün sevk ve idaresini yürüteceği bildirildi. Açıklamada, “Samsunspor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu’nun kararı doğrultusunda futbol kulübümüzün sevk ve idaresi Yönetim Kurulu Başkanımız Yüksel Yıldırım’a bağlı olarak, Başkanvekili Veysel Bilen, Genel Müdür Soner Soykan ve Suat Çakır’dan oluşan icra kurulu tarafından yürütülecektir. İcra kurulumuza görevlerinde başarılar diler, yeni oluşumun camiamızın beklentilerine cevap vereceğine olan inancımızı yineleriz” ifadeleri yer aldı.

AYKUT KOCAMAN’A TEKLİF

Hürriyet’in haberine göre, Samsunspor yönetimi, tecrübeli teknik adam Aykut Kocaman’la temas kurdu. Kulübün, Kocaman’a “Gel takımı şampiyon yap hocam” mesajını ilettiği iddia edildi.

TFF 1. Lig’i şampiyon bitirmek hedefiyle yola çıkan Karadeniz ekibinin teklifini geri çeviren usta teknik adam, bu sezon takım çalıştırmak istemediğini yönetime iletti. Kocaman, daha önce gelen teklifleri de aynı sebeple reddettmişti.

Kocaman’dan olumsuz yanıt alan Samsunspor ise rotayı diğer adaylara çevirdi.

Aykut Kocaman’dan yıllar sonra gelen Fatih Terim itirafı