Ayhan Akman’ın gurur anı! Gözyaşlarına hakim olamadı

Yayın tarihi: 20 Ekim 2022 Perşembe 9:58 am - Güncelleme: 20 Ekim 2022 Perşembe 9:58 am

Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur müsabakasında Kastamonuspor’u ağırlayan Galatasaray sahadan 7-0 galip ayrıldı. Maça, Hamza Akman’ın golünün ardından babası Ayhan Akman’ın gözyaşları damga vurdu.

Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü turunda Galatasaray ile Kastamonuspor NEF Stadyumu’nda kozlarını paylaştı. Sarı Kırmızılı ekip, sahadan 7-0 galip ayrılarak adını bir üst tura yazdırdı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Galatasaray’ın genç oyuncusu Hamza Akman’ın attığı gol sonrası Galatasaray’ın eski futbolcusu olan babası Ayhan Akman’ın duygulandığı anlar kameralara yansıdı. 81. dakikada sahneye çıkan 18 yaşındaki Hamza Akman, Kerem Aktürkoğlu’nun kafa pasında ceza sahasında topla buluşarak zor pozisyonda topu ağlarla buluşturdu. Bu golle fark 7’ye çıkarken Ayhan Akman oğlunun sarı-Kırmızılı forma ile attığı bu gol sonrası gözyaşlarını tutamadı.

MAÇTA İLKLER YAŞANDI

Öte yandan maçta başka ilkler de yaşandı. Sarı-kırmızılı formayla ilk resmi maçına çıkan Danimarkalı stoper Mathias Ross ilk golünü attı. Yeni yıldız transfer Seferoviç, Galatasaray forması ile golle tanıştı. Rashica ise çıktığı maçta gol atarak sarı-kırmızılı forma ile ilk golünü kaydetti.

Galatasaray, Kastamonu’ya gol yağdırdı