Aydemir Akbaş yoğun bakıma kaldırıldı

Yayın tarihi: 15 Ağustos 2024 Perşembe 5:45 pm - Güncelleme: 15 Ağustos 2024 Perşembe 5:45 pm

İbrahim Tatlıses kanser tedavisi gören arkadaşı Aydemir Akbaş’ın yoğun bakıma kaldırıldığını açıkladı. Tatlıses yakın arkadaşı için dua istedi.

Atlattığı gırtlak kanserine yeniden yakalanan oyuncu Aydemir Akbaş hastaneye kaldırıldı. Evinde baygın bulunduğu belirtilen Akbaş’ı sağlık durumuna ilişkin arkadaşı şarkıcı İbrahim Tatlıses de açıklama yaptı.

Tatlıses, sosyal medya hesabından “45 yıllık değerli dostum, değerli ağabeyim Aydemir Akbaş, şu anda yoğun bakımda. Siz değerli sevenlerimden Aydoşuma dua bekliyorum. Saygılarımla” dedi.

NE OLMUŞTU?

Aydemir Akbaş, geçtiğimiz yılın ocak ayında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yeniden kansere yakalandığını duyurmuştu. Akbaş, “Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim. Yazmaya ve çalışmaya devam” demişti.

Geçtiğimiz yıllarda gırtlak kanserini yenen oyuncu, “Herkes arıyor, yakınlarım merak ediyor, üzülüyor. Böyle hassas bir durumda ‘öldü’, ‘yoğun bakımda’ gibi haberlere itibar etmeyin. Sapasağlamım, ayaktayım. İçeride 1-2 yerde sorun var. Geçen sefer de gırtlak kanseri çıkmıştı, yenmiştim. Yeneceğim, yeneceğim. Bende Arnavutluk var, hem de lazlık var. İnadım inat, yeneceğim” dediği bir videoyu takipçileriyle paylaşmıştı.

Dilan Çıtak’ın şiddet iddialarının ardından İbrahim Tatlıses’ten dikkat çeken paylaşım

Aydemir Akbaş, İbrahim Tatlıses

Kaynak: HABER MERKEZİ