Avukat isyan etti: Bunaldım! İsmimi Eyşan olarak değiştireceğim

Yayın tarihi: 3 Kasım 2021 Çarşamba 11:29 am - Güncelleme: 3 Kasım 2021 Çarşamba 11:29 am

Avukat Esra Yılmaz, internet üzerinden sipariş ettiği ürünleri kargodan teslim almayan kişilerin, kendisinin ismiyle dolandırıldığını ve mağdurlar tarafından sürekli aranması nedeniyle ismini “Eyşan” olarak değiştirmeyi düşündüğünü belirtti.

TV100’ün haberine göre Erzurum’da 16 yıldır avukatlık ile arabuluculuk yapan Esra Yılmaz, internet üzerinden sipariş ettiği ürünleri kargodan teslim almayan kişilerin, kendisinin ismiyle dolandırıldığını ve mağdurlar tarafından sürekli aranması nedeniyle ismini değiştirmeyi düşündüğünü belirtti. Avukat Yılmaz, “Kendini avukat, arabulucu, uzlaştırmacı olarak tanıtıyor.

Aradıklarında iptal edilen kargo nedeniyle kendilerinin sorumlu tutulacağını, eğer kargoyu almazlarsa haklarında icra takibi ve savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söylemişler. Vatandaşlar beni aradığında şahsın kendilerini hakaret ettiğini söylüyor. Bunaldım artık, günde en az 5-6 kişi beni arıyor. Bunun üzerine ben de çok fazla kullanılmayan Eyşan ismini ismime ekletmeyi düşünüyorum” dedi.

Esra Yılmaz adında Türkiye genelinde 20 den fazla avukatın bulunduğunu anlatan Yılmaz, şöyle konuştu:

“Bu isimde Erzurum’da bir meslektaşım ve stajyer arkadaşım var. İki arabulucu var birisi de benim. Şahıs sürekli avukatım, arabulucuyum, uzlaştırmacıyım diye değiştiriyor. Vatandaşlar beni aradığında şahsın kendilerini hakaret ettiğini söylüyor. Bunaldım artık, günde en az 5-6 kişi beni arıyor. Bunun üzerine ben de çok fazla kullanılmayan Eyşan ismini ismime ekletmeyi düşünüyorum.

Henüz bununla ilgili bir dava açmadık ama yakın zamanda onu da açmayı düşünüyorum. Mahkemenin takdirindedir ama ben ayırıcı bir isim olmasını istiyorum. Kendini avukat, polis, arabulucu, savcı olarak tanıtan kişilere insanlar itibar etmesin.”

Erdoğan’ın ‘büyükelçi’ çıkışına ilk tepki İsveç ve Norveç’ten geldi