Avrupa’da son maç! İşte Beşiktaş’ın muhtemel ilk 11’i

Yayın tarihi: 7 Aralık 2021 Salı 2:31 pm - Güncelleme: 7 Aralık 2021 Salı 2:32 pm

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 6. hafta mücadelesinde Almanya temsilcisi Borussia Dortmund’a konuk oluyor. Siyah Beyazlı ekipte tek hedef Avrupa’ya güzel bir veda.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 6. hafta mücadelesinde Almanya temsilcisi Borussia Dortmund’a konuk olacak. Signal Iduna Park’taki karşılaşma saat 23.00’te başlayacak.

Müsabakayı Fransız hakem François Letexier yönetecek. Letexier’in yardımcılıklarını Cyril Mugnier ile Mehdi Rahmouni yapacak. Jeremy Stinat ise dördüncü hakem olarak görev yapacak. Karşılaşma Exxen’den ekranlara gelecek.

HEDEF İLK PUAN İLK GALİBİYET

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde umduğunu bulamayan ve tarihinin en kötü Avrupa dönemlerinden birini geçiren siyah-beyazlı takım, C Grubu’nda oynadığı 5 karşılaşmadan da mağlup ayrıldı. Sahasında Borussia Dortmund’a 2- 1 yenilen Beşiktaş, deplasmandaki Ajax mücadelesinden de 2-0 mağlup ayrıldı.

Beşiktaş, Sporting Lizbon’a ise 4-1 ve 4-0 yenilirken, grupta oynadığı son maçta da Ajax’a İstanbul’da 2-1 mağlup oldu. Şu ana dek puan dahi alamayan ve gruptan çıkma şansını daha önce yitiren Beşiktaş, karşılaşmada hem ilk galibiyetini hem de ilk puanlarını almaya çalışacak.

İşte Beşiktaş’ın muhtemel ilk 11’i:

ERSİN DESTANOĞLU

ROSIER

VIDA

MONTERO

UMUT MERAŞ

JOSEF DE SOUZA

CAN BOZDOĞAN

ATIBA

GHEZZAL

BATSHUAYI

LARIN