Avrupa Yakası’nın Şesu’sunun komşularıyla başı dertte! Yaşadığı mobbingi anlattı

Yayın tarihi: 3 Eylül 2024 Salı 10:58 am - Güncelleme: 3 Eylül 2024 Salı 11:32 am

Avrupa Yakası‘nın Şesu’su Bülent Polat’ın başı komşularıyla derde girdi. Polat, Çanakkale’de yaşayan eşi ve iki çocuğunun, komşuları tarafından rahatsız edildiğini söyleyerek isyan etti.

Avrupa Yakası’ndaki Şehsuvar rolüyle tanınan ve son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan oyuncu Bülent Polat’ı komşuları çileden çıkardı. İşleri nedeniyle şu sıralar Kapadokya’da olan Bülent Polat, Çanakkale’de yaşayan eşi ve iki çocuğunun, komşuları tarafından rahatsız edildiğini söyleyerek isyan etti ve evlerini satmayı düşündüklerini dile getirdi.

Sabah’ın haberine göre, Çanakkale’de lüks bir sitede yaşayan ailesinin komşularının mobbingine maruz kaldığını söyleyen oyuncu, yaşadıkları olaylar nedeniyle evlerini satacaklarını açıkladı.

“KAFAYI BİZE TAKMIŞLAR”

Polat yaşananları şöyle anlattı: “Bebek ağlıyor diye jandarma çağırıyorlar. Daha önce de bizi şikâyet etmişler. Kendi halinde bir aileyiz. Ama birileri bize kafayı takmış durumda. Ben şehir dışında çalışıyorum. Eşim ve çocuklarım Çanakkale’de, aklım onlarda kalıyor. Oradan taşınsam da işin peşini bırakmayacağım. Ailemin huzurunu kaçıranları elbet bulacağım.”

Değişimini görenler gözlerine inanamıyor! ‘Avrupa Yakası’nın ‘Yaprak’ı Hale Caneroğlu son haliyle şoke etti

Kaynak: HABER MERKEZİ