‘Avrupa Yakası geri dönüyor’ iddiası

Yayın tarihi: 9 Temmuz 2021 Cuma 2:23 pm - Güncelleme: 9 Temmuz 2021 Cuma 2:23 pm

Gülse Birsel’in yönetmenliğini yaptığı efsane dizi Avrupa Yakası’nın yeniden ekrana döneceği iddia edildi. Unutulmaz dizinin Acun Ilıcalı’nın dijital yayın platformu Exxen’de yayınlanacağı konuşuluyor.

Senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme aldığı Avrupa Yakası 2004-2009 yıllarında yayınlanmıştı. Avrupa Yakası severler üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala diziyi izlemeye devam ediyor.

EXXEN İDDİASI

2004 – 2009 yıllarına damgasını vuran Avrupa Yakası’nın Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital yayın platformu Exxen ile geri döneceği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme aldığı komedi dizisi Avrupa Yakası’nın aynı kadroyla Exxen’de yer alacağı öne sürüldü. Acun Ilıcalı ve Gülse Birsel cephesinden ise önümüzdeki haftalarda konuyla ilgili açıklama yapılacağı konuşuluyor.

Yaklaşık 3 senedir ekrandan uzak olan oyuncu ve senarist Gülse Birsel’e sevenleri sosyal medya hesabından dizi yapması konusunda çağrıda bulunmuştu. Hayranlarının bu çağrısına kayıtsız kalmayan Birsel, “Yapımcı kolay, benim o evreni kurmam, yazmam lazım. Ona da vakit gerekiyor. Biraz daha sabır” diyerek ekrana yeşil ışık yakmıştı.

‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programı Exxen’e geçiyor’ iddialarına yanıt

Avrupa maçlarının yayın hakkı EXXEN’de