AVM’deki kafede çete savaşı! Vadi İstanbul’da silahlar konuştu 5 yaralı

Yayın tarihi: 11 Eylül 2022 Pazar 10:02 pm - Güncelleme: 12 Eylül 2022 Pazartesi 8:57 am

İstanbul’da bir AVM’de iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Olayda yaralıların olduğu öğrenildi. Şüphelilerin silahlarla AVM’ye nasıl girdikleri ise bilinmiyor.

Sarıyer’de Vadi İstanbul isimli AVM’de bulunan kafede iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaralandı.

Olay, saat 20.00 sıralarında Ayazağa Mahallesi’nde bir alışveriş merkezinde bulunan kafede meydana geldi.

İddiaya göre; kafede oturan iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan silahlı çatışmada 5 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği, 4’ü Azerbaycan, 1’i İran uyruklu yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 1’inin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

VİDEO ÇEKİP İÇECEĞİNİ İÇTİ

Yabancı uyruklu bir kişinin saldırı esnasında çektiği video ise sosyal medyada yayıldı. Çocukların korkup masanın altına saklandığı videonun sonunda çeken kişinin olanlara aldırış etmeden içeceğini içmesi ise tepki topladı.

 

Görüntülerde kafenin içinde bir grubun aralarında sözlü olarak tartıştığı, tartışmanın büyümesiyle 2 kişinin silahlarını çekip sağa sola ateş ettiği görüldü. Silahların çekildiğini gören yurttaşların, panik içinde sağa sola ve masaların altına girdiği anlar görüntülere yansıdı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptıkları yaralılar hastaneye kaldırıldı. Silahlı kavga anı güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi.

Kız isteme kavgası kanlı bitti! Giriş çıkış kapatıldı elektrikler kesildi!